P4 2.8GHz
- Hipiek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
P4 2.8GHz
Hodil jsem FSB na 250 tzn. 3.5GHz a když jsem chtěl nechat komp najed do Windows,tak mi to napsalo že nějaký soubor je smazán, nebo poškozen,takže po OC je nutno přeinstalovat Windows? Nebo je háček někde jinde?
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hipiek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Hipiek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Hipiek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Hipiek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo tak na to už su malej overclocker, já osobně bych šel maximálně do takové frekvence na které to jede bez zvednutí napětí
je fakt že z 2.8 se na 3.5 bez toho a bez pořádných chlazení těžko dostaneš, každopádně víc voltíků než by mělo snižuje životnost CPU
o tom co je jakš takš bezpečný Ti tady za chvilku určitě někdo poradí
je fakt že z 2.8 se na 3.5 bez toho a bez pořádných chlazení těžko dostaneš, každopádně víc voltíků než by mělo snižuje životnost CPU
o tom co je jakš takš bezpečný Ti tady za chvilku určitě někdo poradí
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
bajecny, takze vis ze masina neni rock stable, ale zrovna se to nijak neprojevuje, takze je to ok? neprehanite to s tim OC trosicku? (mozna kdyby jste na tech masinach delali neco seriozniho, ze ... no nic asi me tady ukamenujou)JanoF píše: zas ale linux by mal fachat aspon mne pri tejto hlaske fachal
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ni neboj sa neukamenuje ta tu nikto len som chcel tym naznacit ze aky je windows "strasne nevydareny os" mne sa to tiez stavalo ja na oc nefachcim niet preco je to zbytocne nic na nom take nerobim jedine ked encodujem a to sa aj tak robi cez noc cize my to je nahakupavel.minarik píše:bajecny, takze vis ze masina neni rock stable, ale zrovna se to nijak neprojevuje, takze je to ok? neprehanite to s tim OC trosicku? (mozna kdyby jste na tech masinach delali neco seriozniho, ze ... no nic asi me tady ukamenujou)JanoF píše: zas ale linux by mal fachat aspon mne pri tejto hlaske fachal
- mhl
- Středně pokročilý

-
ja mel naopak pri drsnejsim OC usntable linux a "rockstable" woknaJanoF píše:ni neboj sa neukamenuje ta tu nikto len som chcel tym naznacit ze aky je windows "strasne nevydareny os" mne sa to tiez stavalo ja na oc nefachcim niet preco je to zbytocne nic na nom take nerobim jedine ked encodujem a to sa aj tak robi cez noc cize my to je nahaku
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: