NO DISC (nenačtení)
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Inspyron
- Nováček

-
NO DISC (nenačtení)
Dobry den mam dotaz ohledne mistnich disku pri instalaci BIOSU Award 6.0 jsem zakladal dva disky C,D,ale zobrazuje se mi je disk C (to je cca 150 GB) a muj pevny disk ma kapacitu 500 GB pri instalovani biosu jsem ho musel rozdelit na 1/3 z peveho disku.Nevite nekdo proc ase nenacita disk D ???
RAM: A- data 4gb (gamers series 800MHz DDR2 CL5 EPP retail), GK: PALIT XpertVision Radeon HD4830, 512mb, CPU-FAN: Arctic-Cooling Freezer 64 proPWM, CASE: Aerocool aeroengine Jr.-BK
CPU: AMD Athlon 64 x2 6000+, HDD: 500gb Samsung Spipoint f1 16 mb SATA2, MB: GYGABITE MA790x-DS4, ZDROJ: Fortron 400w, FAN: 2x Revoltec fan dark blue 80x80x25
CPU: AMD Athlon 64 x2 6000+, HDD: 500gb Samsung Spipoint f1 16 mb SATA2, MB: GYGABITE MA790x-DS4, ZDROJ: Fortron 400w, FAN: 2x Revoltec fan dark blue 80x80x25
- Wilik
- Administrátor

Re: NO DISC (nenačtení)
1. BIOS se neistaluje a 2. v BIOSu se disk nedeli, takze budu predpokladat, ze slo o instalaci Windows pri niz jsi BUD disk rozdelil na dve nenaformatovane casti, kdy prvni si naformatoval sam system pri instalaci a druha stale neni naformatovana, NEBO (pravdepodobne) na 1 nenaformatovanou cast, kterou si naformatovala instalace a druhou nealokovanou cast, ktere je potreba pridelit logicky disk, pismeno disku a pote naformatovat.
Cokoli z toho se da udelat ve Sprave disku (ikona Tento pocitac, pod pravym tlacitkem polozka Spravovat) nebo nejakem dalsim programu, napr. Symantec Partition Magic. Vyzaduje to ale, aby clovek vedel co dela, pac se spatnym zasahem muze pripravit o data.
Cokoli z toho se da udelat ve Sprave disku (ikona Tento pocitac, pod pravym tlacitkem polozka Spravovat) nebo nejakem dalsim programu, napr. Symantec Partition Magic. Vyzaduje to ale, aby clovek vedel co dela, pac se spatnym zasahem muze pripravit o data.