Samsung 2243BW - odezva???

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Ninjaman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Samsung 2243BW - odezva???

Příspěvek od Ninjaman »

Zdravim, chtěl jsem wide monitor 22". Přecházel jsem z LCD LG L1952TQ. Má volba padla na Samsung 2243BW - líbí se me designove, vyhovuje me vyskove nastavitelny podstavec a parametry ma take slusne. Rikal jsem si, ze v dnesni dobe, jeste u takhle znamejsi znacky, tezko muze byt LCD ktere by melo problem s odezvou. Na tomto Samsungu me vadi odezva uz pri prohlizeni internetu. Hlavne u urciteho druhu pisma je strasne videt rozmaznuti textu pri jeho posunu. Pokud tedy neco hledam v odstavcich plnych takovehoto pisma tak je to des. Strasne neprijemne na oci. Text je cely na okamzik jako by byl skoro tucne a pak me to prijde ze snad i jakoby problikne kdyz doskoci. No hruza. To je odezva 5ms GtG takova tragedie??? Moje predchozi LCD LG takoveto problemy teda nemelo (4ms)...neco podobneho jsem vidal u prvnich 17" LCD co prichazely pred X lety na trh (cca 25ms?). Nenapada me co by to mohlo byt jine nez spatna odezva. Zajimave, ze v hrach me to ale problemy zatim nedelalo.

Nemate nekdo u jinych LCD takovyto problem? U kamarada jsem koukal na wide 22" od LG (stejna cenova kategorie) a tam pohoda.
Kdyby vas nahodou neco k tomuto problemu napadlo, tak budu vdecny :) Pripojen jej mam pres DVI, ovladace (nVidia) posledni. Dik.
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
Ninjaman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung 2243BW - odezva???

Příspěvek od Ninjaman »

Skoro 14 dní jsem se vydržel přemlouvat, že to tak strašný není (moc se mě ten monitor vzhledem k mým požadavkům líbil) a až dneska jsem se rozhodl pro reklamaci. Druhý kus (ten samý model) dělal to samé a tak jsem se s Samsungem 2243BW definitivně rozloučil. Stihl jsem předtím oběhnout 5 různých modelů LCD (19"wide, 3x19"4:3, 22"wide ) s různými odezvami (vyššími i nižšími), všechno značky LG a ani jeden jediný nedělal to co mě tolik vadilo na tomto Samsungu.

Takže momentálně čučim na starou 17-ku CRT a vybírám co risknu koupit v nejbližších dnech :)
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
czechman78
Nováček
Nováček

Re: Samsung 2243BW - odezva???

Příspěvek od czechman78 »

Zdravim, resim ted podobnou vec - vyber novyho levnyho monitoru 22 palcu. Uvazoval jsem taky nad tim Samsungem 2243BW ale dost lidi si stezuje ze piska, takze nevim nevim. Asi pujdu spise do Philips 220CW9FB, tam jedine co me mrzi je spatna ergonomie.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“