Zdravím všechny,
dnes se mi na mém notebooku objevil problém se zvukem. Mám Win VISTA HOME BASIC.
Zničeho nic mi přestal fungovat zvuk. Všechny nastavení zvuku ve Vistach jsou zapnuty a v ovladačích zvukové karty je vše OK. Dokonce jsem i ve službách restartoval službu přehrávání zvku a nic. Ani když nabíhají visty, nepřehraje to zvuk nabíhání VIST. Nic není v nastavení zvuku ztlumeno, vše je na max. Nikde není hlášena chyba v zařízení zvuku ani v ovl. panelech.
Nesetkal jste se stím někdo ? Kde mám ještě hledat zakopaného psa? Ovladače zvukovky jsem také zkoušel přeinstalovat. Je možné, že by prostě na notebooku odešel reprák ? Notebook je starý cca 1 rok.
Zvukovka je SoundMAX Integrated.
Děkuji předem za tipy k vyřešení problému.
Nefunguje zvuk ve VISTACH
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nefunguje zvuk ve VISTACH
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit
- Surgical
- Začátečník

-
Re: Nefunguje zvuk ve VISTACH
Předpokládám, že ten notebook má výstup na sluchátka, tak je připoj a hned poznáš, jestli je to reprák nebo něco jiného....
- Hamik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na sluchátka jsem zkoušel repro a ty jedou. Zřejmě to opravdu vypadá, že odešel reprák v NTB.
Intel Core I5 2500K, 8GB RAM DDR3, GK NVidia GTX285 1GB RAM, HDD WD Blue 1TB, Win 7 PRO 64bit
- zevl
- Nováček

-
jak jsi to vyřešil, byly to opravdu repráčky? že by odešli oba najednou a uplně?
Mam tu totiž stejný problem....osobně jsem myslel že slečna které ten noťas patří jen někde na něco klikla a vista ji to šikovně zablokovala..ale taky jsem v nastaveni nikde nic nenašel
Mam tu totiž stejný problem....osobně jsem myslel že slečna které ten noťas patří jen někde na něco klikla a vista ji to šikovně zablokovala..ale taky jsem v nastaveni nikde nic nenašel