Nejlepší 2.1 repro do 2,5k

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Nejlepší 2.1 repro do 2,5k

Příspěvek od mina »

Ptám se, protže sem prošmejdil nabídky e-shopů a fakt nevim. Chci právě 2.1, protože mám notebook a fak nemam chuť ještě si přikupovat extigy, nehledě na to, že prostorovej zvuk bych nevyužil - mám to prostě na přehrávání mp3.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Altec Lansing 321 :) stály mě přesně před rokem 2400 a jsou parádní. Ovšem kde to sehnat netuším, tady to byla spíš trochu náhoda

//edit: jinak na normální poslech muziky stačí i 2.1 od Creative. není to žádnej zázrak na boření zdí a vyhánění sousedů, ale za 1500 je to super kauf, a navíc solidní 2.1 za rozumný peníze se shání fakt dost těžko :sad:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

zombux píše://edit: jinak na normální poslech muziky stačí i 2.1 od Creative. není to žádnej zázrak na boření zdí a vyhánění sousedů, ale za 1500 je to super kauf, a navíc solidní 2.1 za rozumný peníze se shání fakt dost těžko :sad:
No, fakt dobrý 2.1 za ty peníze je potíž! :sad: Ale ty co mám já od Creativů jsou docela slušný, zejm. pro fandy elektra :wink: a otravovat sousedy, zejm. na kolejích se tím dá víc než líp! 8-) Za tu cenu je doporučuju a jsou hezky, ale trochu nestabilní...
PS: a když chceš tak krásně duní! :-D a když nechceš, tak stejně trochu duní...
PPS: Dnes bych vybíral mezi mejma Creativama a Logitech Z-3, je ale pravda, že maj deb**ní kabeláž... Osobně jsem docela spokojen! :wink:
Wandering*Walking*Drifting with the tide
Browsing*Searching*Finding our way through life
(The Gathering - Box)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mam ted v praci Creative inspire P380 a za ty peníze je to celkem slušny, mirne prebasovaný, ale dá se to... Zas je to kolem tisícáka a to se počítá :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Mno tak sem nakonec šel do Creative I Trigue 3300 a nemužu si stěžovat. K notebooku dokonalá volba :wink:, až na ty prachy...
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

:wink: :-D
K notebooku musí být fakt pěkné! 8-)
(The Gathering - Box)
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Za dva pul litru bych si raci koupil samotny repro a ozvucnici si vyrobil.
Jeden solidni basak a po dvou stredobas a vejsak.
Navic vsichni vyrobci tyhle repro stavi podle zasady - solidni subwoofer a dve maly petiwatovy sumitka. Pro normalni poslech to asi staci, ale koule vam to neutrhne. Muj homemade subwoofer ano 8-)

//edit - pravda, k notebooku se moc nehodi a docela blbe se prenasi :roll:
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

K Notebooku jedině sluchátka :-D

http://www.koss.cz/koss/koss.htm
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

RaZZoR píše:Za dva pul litru bych si raci koupil samotny repro a ozvucnici si vyrobil.
Jeden solidni basak a po dvou stredobas a vejsak.
Navic vsichni vyrobci tyhle repro stavi podle zasady - solidni subwoofer a dve maly petiwatovy sumitka. Pro normalni poslech to asi staci, ale koule vam to neutrhne. Muj homemade subwoofer ano 8-)

//edit - pravda, k notebooku se moc nehodi a docela blbe se prenasi :roll:
Sorry, ale Tvůj příspěvek je...poněkud nafoukaný! :huh: Je několik důvodů, proč si někdo koupí repro a nevyrobí sám! Zaprvé každý tomu nerozumí a nemá čas se to učit, ono ten čas někoho může stát peníze. Pak i když to umí, tak zrovna nemusí mít čas... A pak existuje design a zrovna u těchto repro je pěkny, který doma nevykouzlíš. No a na normální poslech jsou dobré a navíc pěkně vypadají. Všimni si, že dotaz padl a repro byly doma druhý den! To prostě neuděláš za tento čas, hlavně když u toho třeba makáš! Myslím, že rozhodování zda udělat či koupit si dá každý na začátku a pak shání, buď kompet repro nebo komponenty. Takže příště se více zamysli a neurážej ostatní, kteří nejsou třeba tak zruční a chtějí také poslouchat muziku a navíc jim může jít o styl či design. Jo, brášin má taky super repro za komerční cenu na trhu okolo 30k a zvuk je opravdu nesrovnatelný, ale na druhou stranu do toho investoval dost času, jsou veliký a design je klasický. Já ty "šunky" koupil (opravdu nesrovnatelně míň času), skladný na stěhování (dost důležitý, když se stěhuješ 2x do roka!) a mají zajímavý vzhled, který doma nestvoříš (normálně...) a představ si jsem spokojen! :wink: A každej nebydlí na samotě u lesa a můžu Tě ujistit, že kdybych to na kolejích nebo v paneláku pravidelně pouštěl na víc jak 1/2, tak mě sousedi sežerou!!! A koule mám rád mezi nohama a ne aby mi je něco urvalo! :wink:
Každý nemá netopíří sluch a kolega dal jasnej dotaz, chtěl doporučit (a jak předpokládám doporučit ke koupi) repro do 2,5k. Jo studio to teda není, ale plasťáky taky ne! Nechápu, proč jsi mu doporučoval něco na bastlení, bylo to dost mimo a navíc po tom, co to bylo už koupeny a to mě fakt dožralo... :old12:
(The Gathering - Box)
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

Lipfeather píše:K Notebooku jedině sluchátka :-D

Jéžiš druhej takovej!!! :old12:
On dal dotaz na repro 2.1 a ne na sluchátka, možná by se někteří z nás měli naučit číst! Navíc píšeš, když už je to vyřešeno! :devil: Sluchátka se řeší v jiném vlákně! :jaw: A jen pro Tvou informaci, kossy nejsou jediný dobrý sluchátka na trhu! A dál prosím nereaguj nebo to bude dost OT a modi to snad rychle smažou!

Poprosil bych ostatní o nezasílání podobných reakcí - existují čtenáři, kterým to vadí... :wink: Navíc se zbytečně rozpoutá flame war, vzniká informační šum až ruch a kdo se v tom má vyznat...
(The Gathering - Box)
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Brogg píše:
Lipfeather píše:K Notebooku jedině sluchátka :-D

Jéžiš druhej takovej!!! :old12:
On dal dotaz na repro 2.1 a ne na sluchátka, možná by se někteří z nás měli naučit číst! Navíc píšeš, když už je to vyřešeno! :devil: Sluchátka se řeší v jiném vlákně! :jaw: A jen pro Tvou informaci, kossy nejsou jediný dobrý sluchátka na trhu! A dál prosím nereaguj nebo to bude dost OT a modi to snad rychle smažou!

Poprosil bych ostatní o nezasílání podobných reakcí - existují čtenáři, kterým to vadí... :wink: Navíc se zbytečně rozpoutá flame war, vzniká informační šum až ruch a kdo se v tom má vyznat...

:lol:

já sem jenom psal že nejlepší zvuk notebooku je ze sluchátek!
Vim že už to je vyřešený! Ale může se to dál rozvíjet ne?
Brogg: Jseš moc napjatej! Uvolni se! Relaxuj, klídek, klídek...... 8-)

A stejně jsou Koss nejlepší!!! :razz:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Jen se tu nežerte. Já si to repro koupil ne proto, abych ho přenášel s notebookem, ale proto že na to jak vypadá vyjímečně dobře hraje. Mimoto se k notebooku prostě hodí. Jinak, pokud s notebookem cestuju, tak má repra vestavěný a ve vlaku to i k tomu DVD stačí :wink:

Jinak nepochybuju o tom, že vyrobit si to je nejlepší, ale mě nejde ani tak o to, aby zvuk byl dokonale, spíš o to, aby to nepřekáželo a celá soustava byla kompaktní. Jinak, napojit home-made repro na ten šumivku v notebooku by bylo zvěrstvo :lol:
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

No, já jen malou poznámku - ono asi žádné repro 2.1 není na cestování, přece jen by ten subáč byl trochu neskladný... :wink:

A k těm Creativům - jsou pěkné, pěkně hrajou (na danou cenovou relaci), ale malinko mi vadí, že jsou nestabilní. Při otáčení monitorem si musím dávat velký pozor - repro rádo padá... = malá vada na jinak pěkném dojmu z těchto repráčků.
(The Gathering - Box)
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Mno tak já to udělal jednoduše, vzhledem k tomu, že si notebook dávam na stůl stále na 1 místo, tak sem je ke stolu prostě přilepil 8-) a je pokoj. To samý sem udělal i s dálkáčem a sem naprosto spokojenej...
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

Tak k DO byla dodána dokonce i samolepka a s ním nehejbu, takže není problém (jen škoda, že to nemá magnety, tak jako můj switch...). Ale vzhledem k tomu, že občas hejbu s těma reprákama, tak jsem je nelepil, resp. nemohu přilepit. Jinak máš to lepené čím?
(The Gathering - Box)
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Já mám takovej hodně starej stůl po kterym mi nejezdí optika, tak přes něj dal takovou desku (asi dřevoříska) a na tý to mám přilepený chemoprénem - tak jen aby sis nemyslel, že sem sadista :wink:
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Brogg píše:Sorry, ale Tvůj příspěvek je...poněkud nafoukaný! :huh: Je několik důvodů, proč si někdo koupí repro a nevyrobí sám! Zaprvé každý tomu nerozumí a nemá čas se to učit, ono ten čas někoho může stát peníze. Pak i když to umí, tak zrovna nemusí mít čas... A pak existuje design a zrovna u těchto repro je pěkny, který doma nevykouzlíš. No a na normální poslech jsou dobré a navíc pěkně vypadají. Všimni si, že dotaz padl a repro byly doma druhý den! To prostě neuděláš za tento čas, hlavně když u toho třeba makáš! Myslím, že rozhodování zda udělat či koupit si dá každý na začátku a pak shání, buď kompet repro nebo komponenty. Takže příště se více zamysli a neurážej ostatní, kteří nejsou třeba tak zruční a chtějí také poslouchat muziku a navíc jim může jít o styl či design. Jo, brášin má taky super repro za komerční cenu na trhu okolo 30k a zvuk je opravdu nesrovnatelný, ale na druhou stranu do toho investoval dost času, jsou veliký a design je klasický. Já ty "šunky" koupil (opravdu nesrovnatelně míň času), skladný na stěhování (dost důležitý, když se stěhuješ 2x do roka!) a mají zajímavý vzhled, který doma nestvoříš (normálně...) a představ si jsem spokojen! :wink: A každej nebydlí na samotě u lesa a můžu Tě ujistit, že kdybych to na kolejích nebo v paneláku pravidelně pouštěl na víc jak 1/2, tak mě sousedi sežerou!!! A koule mám rád mezi nohama a ne aby mi je něco urvalo! :wink:
Každý nemá netopíří sluch a kolega dal jasnej dotaz, chtěl doporučit (a jak předpokládám doporučit ke koupi) repro do 2,5k. Jo studio to teda není, ale plasťáky taky ne! Nechápu, proč jsi mu doporučoval něco na bastlení, bylo to dost mimo a navíc po tom, co to bylo už koupeny a to mě fakt dožralo... :old12:
Ehm, pokud vim, nikoho sem nemenoval, tudiz nevim o jake urazce mluvis. Ze to vyznelo trochu nafoukane, budiz, ale mam pocit, ze na svuj homemade woofer mam pravo byt hrdy.
Mimoto, nic sem nikomu nedoporucil, pouze sem konstatoval, ze koupe samotnych repro a vlastni konstrukce ozvucnice byva mnohdy mnohem lepsi volba.
V ostatnich bodech mas vicemene pravdu.
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

RaZZor: dále řešeno přes SZ...
mina píše:Já mám takovej hodně starej stůl po kterym mi nejezdí optika, tak přes něj dal takovou desku (asi dřevoříska) a na tý to mám přilepený chemoprénem - tak jen aby sis nemyslel, že sem sadista :wink:
No tak to sadista docela seš... :twisted: Já právě myslel lepeno, ale něčím odstranitelným. :wink: Přece jenom na konci roku na kolejích to nechci strhávat i s půlkou stolu! :lol: A ty prkýnka pod těma repro na pevno...no já nevím, mají takový technicistní vzhled a kus dřeva k tomu :( No možná nějakej bluetack by mohl na koleje stačit...
(The Gathering - Box)
ANDYMAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ANDYMAN »

Ja mám doma Cretive P380 8) . a sú super, tj. super design + super zvuk <s ohladom na nadobúdaciu cenu (1400)>
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Zdravim!Shanim nejake repraky pro svicu..ma na PC starou AWE32 a rada by mele nejaky repro na normalni poslech.Zadny filmy se konat nebudou..Uvazuju o:

http://shop.computershop.cz/storecsvs/P ... uctID=5927

nebo

http://shop.computershop.cz/storecsvs/P ... uctID=5928

Ale necham si rad poradit nejaky jiny,ale preferoval bych nejaky z toho obchodu co je tenodkaz pac je to v Brne.Trochu se orientuju uz jen v 5.1 takze dam na vas :?
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“