poradíte sluchátka 5.1?
Moderátor: CageJ
- Dr.Vostep
- Nováček

-
poradíte sluchátka 5.1?
Poradíte sluchátka 5.1 na hry, případně se zvukovkou. Nepožaduju nějaký hifi, na PC neposlouchám hudbu.
- myom
- Středně pokročilý

Re: poradíte sluchátka 5.1?
smarja za posledni mesic se to tu resilo milionkrat, staci se jenom malilinko podivat 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Dr.Vostep
- Nováček

-
Asi jsem slepý. Prolistoval jsem posledních 6 stránek a nenašel. Sry za obtěžování.
- myom
- Středně pokročilý

jenom nekecej, to tu rika kazdy druhy
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=440
precti si to od te strany, je tam toho dost napsane, ono na trhu neni tolik 5.1 sluhchatek, aby se dalo nejak radit. vetsinou jsou znacne odstupnovane cenou.
osobne mam zkusenosti celkem dobre s http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32868 , ale jak se doctes, podle mych zkusenosti je nutnost pro tyhle 5.1 sluchatka nejaka audigy karta, aby jsi ve hrach vyuzil EAX, jinak to je k prdu. a vibracni reprak je ve hrach velice dobra sranda, slusne te to vtahne, je to i rozdil, kdyz vybuch citis...
precti si to od te strany, je tam toho dost napsane, ono na trhu neni tolik 5.1 sluhchatek, aby se dalo nejak radit. vetsinou jsou znacne odstupnovane cenou.
osobne mam zkusenosti celkem dobre s http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32868 , ale jak se doctes, podle mych zkusenosti je nutnost pro tyhle 5.1 sluchatka nejaka audigy karta, aby jsi ve hrach vyuzil EAX, jinak to je k prdu. a vibracni reprak je ve hrach velice dobra sranda, slusne te to vtahne, je to i rozdil, kdyz vybuch citis...
- 3Dmonk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bych chtěl vezkoušet nějaký vibrovací! Sám jsem si koupil Steelsound siberia a jsem spokojen! výborně mi sedí na uších a mám výborný plošný přehled kde jsou nepřátelé! Podlěm mě záleží kolik chceš dát a pak jak ti seděj.
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48