Černá obrazovka po přihlášení (legální OS)

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
x-runner
Nováček
Nováček

Černá obrazovka po přihlášení (legální OS)

Příspěvek od x-runner »

Na svém druhém PC mám OS Vista. Jde o kupovaný PC, takže je vše legální. Nedávno jsem se rozhodl na první počítač (s OS XP) nainstalovat starý dobrý Warcraft III. Vše proběhlo bez problémů a tak jsem hru bez jakýchkoliv obtíží nainstaloval i na PC s Vistami. Instalaci jsem dokončil, hru vyzkoušel, vypnul PC a odešel pryč. Odpoledne jsem PC pustil, chvíli si zahrál, vybral e-mail a znovu ho vypnul, jenomže poté (asi po 2h.), když jsem se chtěl znovu přihlásit, mi po zadání hesla k účtu (jak na admin, tak na rodinný-normální) naskočila černá obrazovka, na které byl vidět pouze kurzor.

PC jsem zkoušel restartovat - nepomohlo. Také jsem jej zkusil pustit v Nouzovém režimu, avšak v době kdy je nutné se do něho dostat klávensice jako by "zamrzla", nicméně heslo na přihlašovací obrazove již zadat lze.

Nevíte někdo, co s tím?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Černá obrazovka po přihlášení (legální OS)

Příspěvek od Bez_n1ck »

skus pri te cerne obrazovce po prihlaseni zmacknout ctrl+shift+esc -> zobrazi se ti zpravce uloh -> dej nova uloha a napis tam "explorer" (bez uvozovek). treba to pomuze ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“