Problem:Biostar M7VIT Grand

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Diwald
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem:Biostar M7VIT Grand

Příspěvek od Diwald »

Ahoj , mam vetsi/mensi problem , shorelo mi na dece nejakej takovej krouzek kterej je obmotanej medenym dratem viz foto:

Obrázek
PC je vodne chlazeny foto zde : //uz neni
vsecko fungovalo uz neco presmesic,bez problemu az kdyz sem hralminulej tejden CS tak sem citil nejakej smrad ale nikde sem nic podezrelyho nevidel , az teplota CPU ktera je v prumeru o 4°C vyssi ,ptam secoto je , k cemu to je kdyz mi normalne PC bezi bez problemu , stabilni , bez OC , jen teploty sou ted vyssi , teda malem sem se spalilkdyz sem nato sahl abych zjistil co stim je , tak nevim jestli je deska na vyhozeni ,coz bych nerad nebo jen sehnat jiny to"kolecko" a nejak ho tam napasavat , nebo to mam nechat bejt ,stve me to ,o vikendu bych rad na lanku (nesmat) ale takhle? kua
pls pomozte mi co stim ,bojim se tech teplot , hral sem asi jen dve hodky , myslel sem ze to je zdroj , ale uz to prestalo smrdet , dnes sem zkousel dotahnout srouby na pritak chladice , jestli si nahodou pasta teplotou nesedla nebo tak , nevim co stim , sry za roman

EDIT: prblem docasne vyresen ofukovanim Fanem , z teploty sem rpijemne prekvapen, IDLE 41/42°C cou je podleme super , ted o 3 stupne lepsi nez pred tejnem a o 6 stupnu lepsi nez pred pul hodinou , stejne zde ten problem stale je , ta horni civka je preci cca na #60°C a je v pohode ... nechapu , njn
Naposledy upravil(a) Diwald dne pon 26. bře 2012, 16:49, celkem upraveno 1 x.
NEW PC: Intel Q6600, ATI HD R4870 OC MSI, RAM 4GB 800, 750 GB Spinpoint, AMW 22
OLD PC: AMD Athlon 2800+ @ 2083; ATI Radeon 9600 series; Ram:1024; 160GB Seagete; Creative SB 7.1;Watercooled (CPU 41/50°C 12cm Rad); AMW 22"
www.Diwald.com
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem:Biostar M7VIT Grand

Příspěvek od Emer619 »

čau,
no hold shořela ti tlumivka to není nic hroznýho pokud máš nahradní,pokud máš doma pájku tak to odpájej a dones do nejblížší elektro prodejny.V elektro prodejně by ti měli poradit a prodat novou tlumivku pokud však nemáš v ruce dostatek citu.. přenech opravu nějakému obyčejnému elektrikáři ten by ti to měl asi tak za 100,- vyměnit...

Good Luck ;)

//E: tak ted můj táta 30let praxe jako elektrikář říká že to je asi zkrat a že tlumivka je tím přetížená a není to přímo na tlumivce ale chyba je někde v obvodu
a říká že tam něco zkratuje a máš se podívat na kondíky skrátka něco je špatně
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Diwald
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem:Biostar M7VIT Grand

Příspěvek od Diwald »

Emer619 píše:čau,
no hold shořela ti tlumivka to není nic hroznýho pokud máš nahradní,pokud máš doma pájku tak to odpájej a dones do nejblížší elektro prodejny.V elektro prodejně by ti měli poradit a prodat novou tlumivku pokud však nemáš v ruce dostatek citu.. přenech opravu nějakému obyčejnému elektrikáři ten by ti to měl asi tak za 100,- vyměnit...

Good Luck ;)
aha , diky , jeto teda mozny ze se ted hrozne zhavi teda? , myslis ze ji nekde najdu? , vypajim si to sam to neni problem , jen mamtrochu strach protoze je to pocitac kterej pouzivam kazdej den , nevite nejakej e-shop kde by to meli , nejaky oznaceni nejaky radoby velikosti nebo vykonu , co ja vim vcem to maj , du hledat , diky , doufam ze tonejak damdo poradku , teda se mi nehce sundavat komplet chlazeni kurnik ... je to nejak nebezpecny provozovat PC bez toho, nemamo tom poneti naco toma bejt , teda co toma delat , PC to nejak neovlivnuje , zadny zmeny ,doufamzemi neco neodejde , jinak kdyztak pisni na ICQ dik za pomoc,dost me to vydesilo...
EDIT: zatim nic novyho a ohmatani vsech kondiku sem nic nenasel a ani po vymnene zdroje se to nezlepsilo , pokud mate nekdo nejaky napad tak mi napiste , jinak ji pristi tyden vymnenim tu svini, ted sem rpisel nato ze muj PC ted ma 48C idle rika speedfan ale kdyz sem predtim hral amal sem 49C tak slo aspon teplo ve ale ted jde studenej vzduch
NEW PC: Intel Q6600, ATI HD R4870 OC MSI, RAM 4GB 800, 750 GB Spinpoint, AMW 22
OLD PC: AMD Athlon 2800+ @ 2083; ATI Radeon 9600 series; Ram:1024; 160GB Seagete; Creative SB 7.1;Watercooled (CPU 41/50°C 12cm Rad); AMW 22"
www.Diwald.com
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“