Mám taký menší problém. Keď v ovládacích paneloch dám Windows firewall tak mi vypíše hlášku:
Due to an unidentified problem, Winodws cannot display firevall settings. Problém je v tom že neviem nastaviť sieťový adaptér aby tam nebol ten zámok a aj keď sa to podarí neviem spraviť sieť vlastne sa neviem prepojiť s iným kompom. Nejaké nápady? Nerád by som použil iný firewall tento mi vyhovuje. Mám Xp sp2.
Xp firewall
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- OsirisII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Xp firewall
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
- OsirisII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Xp firewall
Nikto nič? 
- Surgical
- Začátečník

-
OsirisII píše:Mám taký menší problém....
.....Problém je v tom že neviem nastaviť sieťový adaptér aby tam nebol ten zámok a aj keď sa to podarí neviem spraviť sieť vlastne sa neviem prepojiť s iným kompom. Nejaké nápady? Nerád by som použil iný firewall tento mi vyhovuje. Mám Xp sp2.
Aké nápady? Když to neumíš, tak se to nauč, literatury je o tom na webu spousta.....návody jsou i na PCTuningu, btw. ve Windows existuje i nápověda a průvodci nastavením....
Jinak bys musel uvést, o jaký se jedná síťový adaptér, přes jaký protokol a s jakým kompem a jak ho chceš propojovat na druhé straně (přes switch nebo napřímo atd.) potom sa dá niečo.
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jedna sa o to ze je v registry poskodeny SharedAccess registry kluc ,skus opravit firewall nasledovne...
1.stiahni ,dvojklikom zapises do registra
ak nepomoze pokracuj dalsi krok
2.start-spustit a napis
ak nepomoze pokracuj restarovanim pc a az potom vykonaj nasledujuci krok
3.start-spustit napis
vela zdaru prajem
1.stiahni
Kód: Vybrat vše
http://windowsxp.mvps.org/reg/sharedaccess.reg2.start-spustit a napis
rundll32 setupapi,InstallHinfSection Ndi-Steelhead 132 %windir%\inf\netrass.inf3.start-spustit napis
CMD /K NETSH FIREWALL RESET- OsirisII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Netreba byť drzý...Hladal som nenasiel som a preto sa pýtamSurgical píše:OsirisII píše:Mám taký menší problém....
.....Problém je v tom že neviem nastaviť sieťový adaptér aby tam nebol ten zámok a aj keď sa to podarí neviem spraviť sieť vlastne sa neviem prepojiť s iným kompom. Nejaké nápady? Nerád by som použil iný firewall tento mi vyhovuje. Mám Xp sp2.
Aké nápady? Když to neumíš, tak se to nauč, literatury je o tom na webu spousta.....návody jsou i na PCTuningu, btw. ve Windows existuje i nápověda a průvodci nastavením....
Jinak bys musel uvést, o jaký se jedná síťový adaptér, přes jaký protokol a s jakým kompem a jak ho chceš propojovat na druhé straně (přes switch nebo napřímo atd.) potom sa dá niečo.
Ó ďakujem ti všemocný pohlo mi to už to fičí@Ravenman píše:Jedna sa o to ze je v registry poskodeny SharedAccess registry kluc ,skus opravit firewall nasledovne...
2.start-spustit a napisKód: Vybrat vše
rundll32 setupapi,InstallHinfSection Ndi-Steelhead 132 %windir%\inf\netrass.inf