Chlazení klimatizací
Moderátor: morke
- EpileptickyKrecek
- Začátečník
Chlazení klimatizací
Napadlo mě jestli by se dalo spojit chlazení PC s klimatizací?
- MaWa
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chlazení klimatizací
afaik by s tim byly stejne problemy jako s pouzitim lednicky na chlazeni PC... 

"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Krovax
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
No klimoška to uchladí jen si třeba nedovedu představit že by jelo 1000W 24h denněMaWa píše:afaik by s tim byly stejne problemy jako s pouzitim lednicky na chlazeni PC...

- EpileptickyKrecek
- Začátečník
Aha jen mě to tak napadlo jak jsem v práci o pauze kouřil a díval se na naši klimošku..... 

- viky58
- Černá karta
-
jo dalo sam mám klimu 12 Kw chladici výkona a v pc vodnika všchno klasicky akorat radiator je vraženy k viparniku klimatizace a regulace teploty radiatoru je dělaná tak že ho obcházím hadici z regulaci prutoku na vystupu z radu je čídlo na teplotu co řidi ventyl ktery reguluje obejití radu čidlo je nastaveni na 18c
- Krovax
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
A co účet za elektřinu?viky58 píše:jo dalo sam mám klimu 12 Kw chladici výkona a v pc vodnika všchno klasicky akorat radiator je vraženy k viparniku klimatizace a regulace teploty radiatoru je dělaná tak že ho obcházím hadici z regulaci prutoku na vystupu z radu je čídlo na teplotu co řidi ventyl ktery reguluje obejití radu čidlo je nastaveni na 18c