MSI K7N2 delta2 FSR - odešla sítovka?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Dallas
Začátečník
Začátečník

MSI K7N2 delta2 FSR - odešla sítovka?

Příspěvek od Dallas »

Nazdárek pánové, mám takový problém:
zničeho nic mi nejede net (prostě ve 2 odpoledne jel a večer,když jsem zapl kompl už ne...)..tak jsem zkoušel opravit připojení, resetovat bridge co mám od UPC a nic, projel jsem to vše spyware terminatorem a nod32 a nic (hijackthis taky neukazoval nic co by stálo za post), tak jsem se nas*al a reinstaloval jsem vidle (windows XP profesional SP2, původně tam před reinstalací byly SP3) na nově zformátovaný Cčko,pro jistotu vyresetoval CMOSku a pořád nic.
Sítovka se tváří že jede, po zapnutí počítače a modemu dostanu od UPC přidělenou IP adresu a tváří se to že je vše v pohodě, ale nikam se nepřipojím a ni nepingnu, takže záhada...může to být tím,že by mi "nějak" zničehonic odešla sítovka na základní desce?Včera večer jsem mluvil s borcem s UPC a ten mi tvrdí,že mě vidí připojenýho, dokonce mi na dálku restartoval ten jejich bridge,přes který to mám napřímo připojený do PC.
:?:
p.s. dík za jkoukoliv radu...dneska se pokusím sehnat někoho s notebookem,a vyzkouším jestli je problém vážně v mojem PC.
NTB: Lenovo thinkpad T540p
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“