Kvalita klavesnic

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Archi
Nováček
Nováček

Kvalita klavesnic

Příspěvek od Archi »

Zdravim,
Uvazujem o kupe novej klavesnice. Mam Genius ErgoMedia 700 a som velmi sklamany kvalitou tlacitiek. Je neskutocne hlucna co by mi az tak nevadilo, najvacsi problem su "rozhegane" tlacitka a tak isto ak stlacim tlacitko pri jeho okraji zasekavaju sa. Pred tym som mal dlho klavesnicu (lacna ale nebola nizkoprofilova) ktora ani po rokoch tento problem nemala. Chcel by som teda novu a nizkoprofilovu a zaujima ma ci je tento problem "rozheganych" tlacitok vseobecny problem u nizkoprofilovych klavesniciach alebo su aj rozdiely a zalezi od modelu, popripade odporucit so skusenosti nejaku firmu (Genius uz nechcem)/ konkretny model. Je mi jasne ze klavesnice od logitechu alebo razer za 1500sk+ uz tento problem asi nemaju, ale preferoval by som lacnejsie riesenie ak je to mozne :D

Pozeral som napr. na Microsoft Digital Media Keyboard 3000 a tak by ma zaujimalo ako su na tom klavesnice od MS popripade logitech v tejto cenovej skupine.
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Kvalita klavesnic

Příspěvek od Zivan »

Pokud nevadi USB pripojeni a mensi pocet pridavnych tlacitek, tak je vyborny Logitech Ultra-X
http://www.alza.sk/klavesnice-logitech- ... d78758.htm

Edit: Vadou u ni je jen osoupavajici se stribrna hlavne nad sipkama :( Ale klavesy paradni.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Kvalita klavesnic

Příspěvek od Ryck »

Takto: herni klavesnice lachesis tento problem ma take, pro nektere, sam ji vlastnim a tobe bych ji nedoporucil. Vse je u techto klavesnic podrizeno hernimu vykonu. Doporucil bych zajit do elektra a kouknout na nekolik klavesnic> Hlavne od firmy logitech, kterou v hernich klavesnicich nemusim, bych zde doporucil. Zejmena ultraflat, ale jsou na ni spatne odezvy, ja ji zkousel jen v shopu... Proto nejspise bude nejvhodnejsi ultraflat od s[peedlinku, s tim ma kamarad jen tu nejlepsi zkusenosti
Ryck
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“