Taktovanie problem
- lubo22
- Začátečník

-
Taktovanie problem
prosim poradte mi preco ked nataktujem moje CPU pri zapinani sa mi vzdy da na default? ale nerobi to kazde zapinani. je to e8400 doska gigabyte GA p35-DS3 a neviem proc to robi

- OsirisII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Taktovanie problem
Dôvodov môže byť viacero. Typoval by som odchádzajúcu baterku skús vymeniť za novú. Ďalej flash biosu na najnovší aby bola istota...
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
- lubo22
- Začátečník

-
myslim ze baterka asi ne lebo je to dost nova doska typujem rok necely a novy bios neviem ako na to to som nerobil potreboval by som radu dik
- OsirisII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tu je návod na flashovanie: http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=1
Inak aj keď je tá doska nová tak by som pozrel baterku. Predsa 30Kč zas nie je tolko...
Inak aj keď je tá doska nová tak by som pozrel baterku. Predsa 30Kč zas nie je tolko...
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
- lubo22
- Začátečník

-
ok dik skusim najskor ten bios a uvidim co dalej
- Atapi
- Začátečník

Náhodou větší napětí / menší frekvence (jak pro CPU, tak pro RAM) jsi nezkoušel? Jestli jsi dal od oka nějakou šílenou frekvenci a nic jiný nenastavoval, tak to může bejt tím.lubo22 píše:prosim poradte mi preco ked nataktujem moje CPU pri zapinani sa mi vzdy da na default? ale nerobi to kazde zapinani. je to e8400 doska gigabyte GA p35-DS3 a neviem proc to robi![]()
- lubo22
- Začátečník

-
na CPU ked som taktoval som mierne napetie zdvihol a v orthose vsetko ok po 2hodinach testu a ram som netaktoval delicku som dal tak aby bolo stale 800Mhz. robi to len pri starte PC ale nie pri kazdom zapnuti PC