Canon EOS D30 & Canon Speedlite 550EX: High Speed Synchro

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Canon EOS D30 & Canon Speedlite 550EX: High Speed Synchro

Příspěvek od Trinom »

Čaute. Mám výše uvedenou sestavu a dočetl jsem se, že by mi to mělo fungovat. Dokonce i na víc místech nezávisle na sobě. Ale ať se snažím sebevíc, nemůžu přijít na to, jak High Speed Synchro uvést do chodu.

Tož jak na to?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Re: Canon EOS D30 & Canon Speedlite 550EX: High Speed Synchro

Příspěvek od HentaiRush »

Fakt to lze?
Wannabe dickface... :]
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

tohle by měla být snad jen otázka blesku, ne? ... High Speed Synchro zapneš na blesku a mělo by to fungovat.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Máš recht. Já to celou dobu hledal v nastavení foťáku. Na tom blesku je naznačený, že se to zapíná současným stisknutím + a -. Že mě to nenapadlo hned!
HentaiRush píše:Fakt to lze?
Jen na Canonu a jen s vybranými bleky (prý).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“