K8 Triton GA-K8NS rev2.0 - zvuk

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Zephyr.Killer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

K8 Triton GA-K8NS rev2.0 - zvuk

Příspěvek od Zephyr.Killer »

Ahoj
Mám výše zmiňovanou desku+Sempron 2600+. Nejde mi rozchodit zvuk z integrované zvukovky. V BIOSu je povolený. Ale ovládací utilita pro integrovanou zvukovku nepozná připojené jacky. Setkal se s tím někdo?
A ještě jedna otázečka: půjdou mi reproduktory 5.1 bez toho přífavného '(surround) panelu?
A7V880 + Atholon 2600+ + 1024MB RAM + Saphire RADEON 9550 + 80GB SATA + 160GB IDE + IEEE Pinacle
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: K8 Triton GA-K8NS rev2.0 - zvuk

Příspěvek od Emer619 »

tak s tím zvukem nevím,skus hodit nové ovladače

ale s těma 5.1 raprákama potřebuješ 3 vstupy na jacky (center,souround,subwofer) ale pokud vím tak tahle deska má jen 3 a to (mic,sound,a ještě jeden to nevím) tak panel potřebuješ ;) nebo jako u msi (nevím jak to je u gigabyte) je drát jenž se dá do jednoho výstupu a vychází na něm 3 výstupy...
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Zephyr.Killer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problém vyřešen.... měl jsem špatně zapojené konektory od Front Panelu .... :cry:
A7V880 + Atholon 2600+ + 1024MB RAM + Saphire RADEON 9550 + 80GB SATA + 160GB IDE + IEEE Pinacle
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

AHA tos měl říct hned že "aparaturu" máš zapojenou v front panelu :!: ;-)
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
Zephyr.Killer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

nemá ji zapojenou do front panelu, ale ten byl špatně zapojený do desky a asi se to hádalo....
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“