poprosil by som o linky ak niekto poznate nejake weby pouzivajuce novy standard ipv6. potrebujem si nieco vyskusat a nejako sa mi nedari ziadny objavit.
dakujem
poznate nejake ipv6 weby ?
Moderátor: Don
- ryno
- Nováček

-
poznate nejake ipv6 weby ?
Naposledy upravil(a) ryno dne sob 24. led 2009, 12:52, celkem upraveno 1 x.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: poznate nejake ip6 weby ?
IPv6 nema s webem nic spolecnyho. Tohle se tyka hlavne MAC adresy , ji pridelenou IP a jejiho prekladu na domenove jmeno.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- srna
- Středně pokročilý

- ryno
- Nováček

-
ide mi o to, ze odstranujem z winxpsp3 vsetky nepotrebnosti pomocou nlite nastroja. no a je tam moznost aj odstranenia ipv6. je to posledny standard na ktory sa postupne prechadza a ktory bude coskoro nevyhnutnostou pretoze klasicke ip su uz takmer vsetky vycerpane, teda ak som to spravne pochopil.
sry, ale o tom, ze sa takymi prkotinami nemam zaoberat, ze to ma len par kb, nechcem ani pocut. ja proste len chcem odpoved na moju otazku, popripade nejake ine vysvetlenie.
este by ma zaujimalo, ci sa to tyka len "systemoveho prehlidacu" IE, alebo aj inych ako napr. opera.
vdaka
LiveBomb,
hmm
srna,
to je to co som hladal? takze keby som v os nemal ip6 standard, tie weby mi opera nenacita?
sry, ale o tom, ze sa takymi prkotinami nemam zaoberat, ze to ma len par kb, nechcem ani pocut. ja proste len chcem odpoved na moju otazku, popripade nejake ine vysvetlenie.
este by ma zaujimalo, ci sa to tyka len "systemoveho prehlidacu" IE, alebo aj inych ako napr. opera.
vdaka
LiveBomb,
hmm
srna,
to je to co som hladal? takze keby som v os nemal ip6 standard, tie weby mi opera nenacita?
- NEONET
- Středně pokročilý

predpokladam ze ted v pc mas ipv6 standart, ale ze tvuj router (poskytovatel) ho nepodporuje, takze mas jenom IPV4 jako ja a jde mi to
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- ryno
- Nováček

-
ano teraz mam, ale vyskusam to aj bez ipv6 a uvidime.
jak to ze nemas ipv6 ? ved myslim ze je obsiahnuty uz v sp2(winxp) ... aha, asi si to myslel tak, ze ho mas, ale ako by si ho nemal, kedze nasi provideri nam tie nove ipecky neprideluju. hm, weby sa vsak take najdu
jak to ze nemas ipv6 ? ved myslim ze je obsiahnuty uz v sp2(winxp) ... aha, asi si to myslel tak, ze ho mas, ale ako by si ho nemal, kedze nasi provideri nam tie nove ipecky neprideluju. hm, weby sa vsak take najdu
Naposledy upravil(a) ryno dne sob 24. led 2009, 21:44, celkem upraveno 1 x.
- srna
- Středně pokročilý

Re: poznate nejake ipv6 weby ?
pokud to dobre chapu, tak ipv6 nema moc co delat s prochazenim webu, jde o nedostatek volnych IP adres a pridava nektere funkce(ja ho na XPSP3 nemam nainstalovany (www.ipv6.org mi rika: You are using IPv4 from **.***.**.** )a ty weby mi chodi)