klepání obrazu u LCD
Moderátor: maXXmilian
- Punkac
- Nováček

-
klepání obrazu u LCD
koupil jsme si LCD Fujitsu Siemens C15-X při rozlišení 1024x768 75Hz se mi klepe trožku obraz.Grafika je nějaká integrovaní od Intelu-řada 82810.Zkoušel jsem to na jiném počítači-GeForce 2MX a v poho.
Myslíte, že je chyba v grafice ? Problém je, že zakl. deska nemá AGP a dneska sehnat dobrou 2D grafiku do PCI je trožku problém
Myslíte, že je chyba v grafice ? Problém je, že zakl. deska nemá AGP a dneska sehnat dobrou 2D grafiku do PCI je trožku problém
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno já sem měl podobnej problém - obraz se mi na LCD klepal ze strany na stranu a na compu sem taky neměl to AGP. Vyřešil sem to ale jednoduše, koupil sem si Radeon 9200 PCI verzi a ta má i DVI výstup. Podle mě to stojí za to, i když tu kartu člověk chce jen na práci. Obraz je prostě přes to DVI dokonalej.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
se obavam ze tohle LCD je jenom analogmina píše:Mno já sem měl podobnej problém - obraz se mi na LCD klepal ze strany na stranu a na compu sem taky neměl to AGP. Vyřešil sem to ale jednoduše, koupil sem si Radeon 9200 PCI verzi a ta má i DVI výstup. Podle mě to stojí za to, i když tu kartu člověk chce jen na práci. Obraz je prostě přes to DVI dokonalej.
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tiez nemam moc dobre susenosti s pouzivan starsich integrovanych grafikych kariet a LCD.... mal som podobny problem na i810, KM266/400, SiS730 ........
Idealne bude ked kupis nejaku PCI grafiku ( kedze i810 AGP neobsahuje
) ...... ved dnes bez problemu zozenies karty ako Radeon 7000,9200SE, 9200... Geforce4 MX440, FX5200...., alebo este aj Matroxa....
Kazda s kariet ktora je dnes na trhu ma lepsi vykon a podporu novsich funkcii takze urcite spustis aj mnohe veci ktore ti doteraz nefungovali.....
Idealna volba pokial sa jedna o kvalitu obrazu bude karta ATI...... porial nehras hry idealna volba bude R7000..., alebo lepsie 9200....
Idealne bude ked kupis nejaku PCI grafiku ( kedze i810 AGP neobsahuje
Kazda s kariet ktora je dnes na trhu ma lepsi vykon a podporu novsich funkcii takze urcite spustis aj mnohe veci ktore ti doteraz nefungovali.....
Idealna volba pokial sa jedna o kvalitu obrazu bude karta ATI...... porial nehras hry idealna volba bude R7000..., alebo lepsie 9200....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Punkac
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Podobnej problem jsem videl na jedny integrovany VIA grafice... Mirny klepani obrazu. Pri nabihani Woken obraz delal jeste daleko horší veci.
Totalne se rozmazal.
V tomhle pripade bych sahnul po nejaky levny "normalni" grafice a melo by byt po problemu.
V tomhle pripade bych sahnul po nejaky levny "normalni" grafice a melo by byt po problemu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään