Zdravim vsechny.
Da se z jednoho z O2 stroju "Huawei EchoLife HG520i" nebo "ZyXEL P660HW T3 v2" udelat zarizeni chovajici se jako ROUTER S WIFI nebo tkzv.WIFI SWITCH? U jednoho zakaznika jsem takhle videl funkcniho ZYXELA (ten samy typ se kterym to zkousim). Me se to ale nedari a nedari.
HUAWEI nebo ZYXEL bude vzdy zapojen za obycejny ROUTER s nastavenym DHCP a chtel bych na nem mit aktivni WIFI a zive vsechny ethernet porty.
VSTUP z ROUTERU davam na prvni LAN ..... vystup na PC na 2,3,4tou LAN. Oba dva pristroje maji nastavenou konfiguraci 4x NET. Zadna TV ani IP telefon.
U Huaweie se mi podarilo wifi funkcne zaktivovat, ale vychazejici internet pres kabel se chova prazvlastne. ICQ, SKYPE jsou online ... ale stranky nejedou.
U Zyxelu je wifi taky funkcni, ale internet vytazeny kabelem vubec.
WIFI MAM VYRESENO, ALE DALSI DISTRIBUCI PRES KABEL NE-E:( JE TU NEKDO KDO NEJAK POMUZE? Diky.
konfigurace ADSL WIFI routeru na WIFI switch
Moderátor: Don
- shafa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: konfigurace ADSL WIFI routeru na WIFI switch
to bude asi v dns.zkus ping na 77.104.244.136 , a potom na www.acrux.cz .shafa píše: U Huaweie se mi podarilo wifi funkcne zaktivovat, ale vychazejici internet pres kabel se chova prazvlastne. ICQ, SKYPE jsou online ... ale stranky nejedou.
pokud první jde, a druhé ne, problém je v dns.
Dál mi není úplně jasný co chceš, chápu správně, že chceš z adsl routovat na kabelovou lan a na wifi ?
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB