Sony V1 - prakticke zkusenosti + alternativy

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
[p]LAYER
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Sony V1 - prakticke zkusenosti + alternativy

Příspěvek od [p]LAYER »

Jake jsou vase prakticke zkusenosti? (kvalita fotek, obsluha, atd.)
Co sem tak procital recenze, tak nevyhoda je ostreni v makro rezimu od 10cm :evil: a mensi a tmavsi LCDcko, velikost LCD kvuli velikostem fotaku. Jeste sem to nemel v ruce, tak prosim poradte jestli to stoji za necelejch 16k. Popripade mi poradte nejake alternativy mirne nad, nebo do 16k. :D
daniik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od daniik »

Taky se na nec chystam, podle parametru a testu na webu vypada super, takze se ho neboj :-) Ja do nej jdu urcite
tosuja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tosuja »

ja sice tenhle fotak nemam, ale sveho casu jsem o nem uvazoval. Takze:
+ Vyborna (velmi mala) uroven sumu i pri vyssich ISO citlivostech
+ obraz nemrzne pri namacknuti spouste
+ kolejnicky na blesk (pravda, lidi, kteri si dokoupi blesk obvykle foti necim uplne jinym....)
+ hezke fotky
+ podporuje USB mass storage (pripojuje se jako bezny USB disk)
- pruhledovy (vicemene nepouzitelny) hledacek
- mala vydrz na baterky (pry tak 100 fotek). Opravdu silne minus.
- maly zoom (kdo vyzkousel slusny ultrazoom, nechce jinak...). V teto kategorii je to ale standard
- LCD nelze naklapet (viz mnohe Canony, vyborna vec)

Displej se mi zdal OK. Ovladani je mi nezvykle, ale ja jsem zvykly na Canony...

Na steves-digicams.com je dobra recenze.
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Já tenhle foťák mám asi 4 dny a nejsem nikterak zkušený - zatím se jen učím, ale přijde mi to jako super mašinka (neměl jsem v ruce žádný super foťák), ten LCD mi nepřipadá tmavý, v makru jsem zkoušel pár kytiček - nějak mi nevadilo těch 10 cm - zatím, výdrž baterií - to se u tohodle foťáku ví, není to nic překvapujícího - nejjednodušší je asi dokoupit ještě jednu baterku (ale nejsou zas tak levný).
Chce to, aby se ozval někdo .kdo focení opravdu rozumí,já jsem začátečník.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“