Čas u PC

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
rbk
Nováček
Nováček

Čas u PC

Příspěvek od rbk »

Zdravim lidi .. Pisu jsem uz z nouzi a verim v tom , ze mi nejak poradite :) problem je v tom,ze mam hodne casto zakaz na pc a otec tam nedava heslo , takze normalne zapnu sem ve winech vypnu .Prijde tata a zjisti presne ,v jakej cas sem to zapl a v jakej vypnul .. Dela to mozna prez registry nebo prez neco takovyho .. Nevite jak to obejit ,aby ten cas nezjistil ?
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Čas u PC

Příspěvek od kul1k »

me napada ze se kouka do EVERESTU tam je coba posledniho vypnuti nebo cas jak dlouho pc bezi a stim nic neudelas :lol: , navic se mi nechce borit rodicovska autorita a pomahat ti aby z tebe vyrostl oprskly neposlouchajici hiphopak :twisted:
NB:Acer Aspire V3 571G
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Čas u PC

Příspěvek od xxsawer »

rbk píše:Zdravim lidi .. Pisu jsem uz z nouzi a verim v tom , ze mi nejak poradite :) problem je v tom,ze mam hodne casto zakaz na pc a otec tam nedava heslo , takze normalne zapnu sem ve winech vypnu .Prijde tata a zjisti presne ,v jakej cas sem to zapl a v jakej vypnul .. Dela to mozna prez registry nebo prez neco takovyho .. Nevite jak to obejit ,aby ten cas nezjistil ?
:-D :-D Tak ted si me dostal
Kazdopadne moznosti jak to zjistit je urcite mrte, staci se treba kouknout do prohlizece udalosti...Zapisujou se tam jaky se spoustej sluzby a kdovi co jeste kdyz startuje komp.
Navic muze mit klidne nainstalovanej nejakej program na spehovani 8-)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“