Čas u PC
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- rbk
- Nováček

Čas u PC
Zdravim lidi .. Pisu jsem uz z nouzi a verim v tom , ze mi nejak poradite
problem je v tom,ze mam hodne casto zakaz na pc a otec tam nedava heslo , takze normalne zapnu sem ve winech vypnu .Prijde tata a zjisti presne ,v jakej cas sem to zapl a v jakej vypnul .. Dela to mozna prez registry nebo prez neco takovyho .. Nevite jak to obejit ,aby ten cas nezjistil ?
- kul1k
- Mírně pokročilý

Re: Čas u PC
me napada ze se kouka do EVERESTU tam je coba posledniho vypnuti nebo cas jak dlouho pc bezi a stim nic neudelas
, navic se mi nechce borit rodicovska autorita a pomahat ti aby z tebe vyrostl oprskly neposlouchajici hiphopak 
NB:Acer Aspire V3 571G
- xxsawer
- Začátečník

-
Re: Čas u PC
rbk píše:Zdravim lidi .. Pisu jsem uz z nouzi a verim v tom , ze mi nejak poraditeproblem je v tom,ze mam hodne casto zakaz na pc a otec tam nedava heslo , takze normalne zapnu sem ve winech vypnu .Prijde tata a zjisti presne ,v jakej cas sem to zapl a v jakej vypnul .. Dela to mozna prez registry nebo prez neco takovyho .. Nevite jak to obejit ,aby ten cas nezjistil ?
Kazdopadne moznosti jak to zjistit je urcite mrte, staci se treba kouknout do prohlizece udalosti...Zapisujou se tam jaky se spoustej sluzby a kdovi co jeste kdyz startuje komp.
Navic muze mit klidne nainstalovanej nejakej program na spehovani