DVI to HDMI
- Backer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
DVI to HDMI
Dobrej mam problem, mam grafiku jiz nize v popisu...a ma dva vystupy DVI a mam monitor, ktery ma HDMI, tak jsem si koupil kabel s redukci, ale po zapojeni..mi to necha na vyber pouze par rozliseni, ale at nastavim jakekoliv tak obraz jde mimo ramec obrazovky a nevim jak ho dostat aby sedel dobre..takze ho mam vlastne jakoby v zoomu a nevidim okraje...nevi nekdo??
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
- Surgical
- Začátečník

-
Re: DVI to HDMI
Otevři si NVIDIA Control Panel, najeď na složku Display, podsložku Manage custom resolution, můžeš ještě zaškrtnou volbu Force HD Resolutions, a pak už spusť Create.......zadáš tebou požadované rozlišení, obnovovací frekvenci atd., nezapomeň vytvořené rozlišení otestovat tlačítkem Test, a když bude fungovat, jak má, uložíš ho a pak už se ti bude objevovat v nabídce rozlišení ve standartnín ovládacím panelu grafiky.......
- Backer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem udelal presne to podle navodu moje zvolene rozliseni uz v nabidce mam ale porad je roztahle a strany mam mimo obrazovku nevim.A navic obraz neni vubec ostry. Nezbyde mi nez koupit asi klasicky DVI to DVI.
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
- Surgical
- Začátečník

-
Hm, od toho je tam ten Test, abys nejprve otestoval, jestli zvolené parametry dělají to co mají.
Bohužel nepíšeš, o jaký že monitor se má jednat. Jinak já jsem s DVI-to-HDMI kabelem jaksi nikdy problémy neměl, ale připojoval jsem k LCD televizi...
Pokud ale monitor má i DVI vstup, pak bych se divil, že k němu DVI-DVI kabel nedodávají....
Bohužel nepíšeš, o jaký že monitor se má jednat. Jinak já jsem s DVI-to-HDMI kabelem jaksi nikdy problémy neměl, ale připojoval jsem k LCD televizi...
Pokud ale monitor má i DVI vstup, pak bych se divil, že k němu DVI-DVI kabel nedodávají....