Projekt: Decent

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Projekt: Decent

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Nazdárek po delší době jsem se rozhodl prezentovat zde mod co jsem dělal pro kámoše. Jedná se o velice decentní úpravu. Jsou zde vyříznuty díry pro 120ky, zamaskování mechaniky a okno (mírné škrábance, takže i nalakována bočnice) s gravírem + modré podsvícení, a regulace fanů. Já chtěl udělat ze zelených ledek podsvícení, ale majitel si výhradně přál modré katody. Co dodat decent. Tímto chci hlavně inspirovat jak já říkám "nálepkové" rádoby modery a ukázat jim, že za velice málo pěněz se dá udělat velice pěkná úprava.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
takhle to mělo původně vypadat

Obrázek

Obrázek

Obrázek
:wink:
Naposledy upravil(a) H.o.m.i.e. dne úte 7. dub 2009, 20:49, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Projekt: Decent

Příspěvek od myom »

tak mod dela cest nazvu, mi se to libi. nejsem ale zastance tech svetelek... celkove to je vkusne :)
Naposledy upravil(a) myom dne stř 4. úno 2009, 20:25, celkem upraveno 1 x.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Ta case mi tu leží na stole, ale je to komp celé rodiny, tak do toho nechci nějak extrémně vrtat, když jsem viděl tvoji, tak mě napadlo že bych si vrtnul, ale jinak se mi to líbí, a ta modrá se zelenýma fanama, nevypadá nějak extra špatně. Jenom trochu to okno, kdyby na všech stranách byl stejný přesah asi by to vypadalo lépe. Jinak ta regulace je vyrobená?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ty neony ... no mě se to taky nelíbí ale on to tak chtěl... jinak regulace je z origo příslušenství nanoxie.
Obrázek
Obrázek
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

vyhodit katody a když už chce, tak UV, a hned to má o pár bodů víc. Jinak se mi nelíbí ta perforace na předku, ale s tim nic neuděláš..
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Fešný, a zdá se mi to nebo na fotkách plexisklo putuje z vnitřní na vnější stranu bočnice? Jinak pěkný, ale kabely od katod ještě uklidit.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No plexisklo muselo ven protože by se tam thermalright nevlezl:D(teď je tam asi 1mm mezera). Ten kompl sem mu skládal já takže sem to musel nějak vyřešit. A kabely sem schoval co nejvíc. Až na ty neony už sem to chtěl mít z krku protože on počítačům vůbec nerozumí, pro něho je to krabička na které se mačkají dva čudlíky. Pořád něco řešil a nerozuměl tomu a každý problém házel na moje ramena ať ho vyřeším takže sem ten kompl chtěl mýt co nejdřív z baráku ven.

/vrchol všeho byla otázka: "A musí tam být ten chladič na procesoru, nestačil by jenom větrák?" :lookround: - to už byla infarktová situace. Myslel sem že se rozbrečím.
Obrázek
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

H.o.m.i.e. píše:No plexisklo muselo ven protože by se tam thermalright nevlezl:D(teď je tam asi 1mm mezera). Ten kompl sem mu skládal já takže sem to musel nějak vyřešit. A kabely sem schoval co nejvíc. Až na ty neony už sem to chtěl mít z krku protože on počítačům vůbec nerozumí, pro něho je to krabička na které se mačkají dva čudlíky. Pořád něco řešil a nerozuměl tomu a každý problém házel na moje ramena ať ho vyřeším takže sem ten kompl chtěl mýt co nejdřív z baráku ven.

/vrchol všeho byla otázka: "A musí tam být ten chladič na procesoru, nestačil by jenom větrák?" :lookround: - to už byla infarktová situace. Myslel sem že se rozbrečím.
To taky znám!No je to opravdu decentní,těším se až začněš dšlat na Evolution. 8)
Weny93
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weny93 »

Jo takyhle kom bych si jako jeden z mala mozna i dal do pokojiku... Libi se mi to a docela to i dela cest jmenu... Jinak vim proc se nevrtat cizim do pc a vubec do niceho... Zrovna nedavno sem kamosovi preinstalovaval pc a hned kdyz mu tam neco neslo tak sel za mnou at stim neco udelam, ze mu to driv nedelalo.. atd... No docela bys ale taky uz mohl zacit zase makat na svojom projektu Evolution...
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE @3800Mhz Stable! + Cooler Master Hyper 212+, Gk: Gainward GeForce GTX460 OC 768MB @900/1800/2003 Mhz, RAM: Kingston Blu 2x2GB 1600MHz DDR3, HDD: Samsung F3 1T + Samsung F4 320G, MB: ASUS M4A77T/USB3, PSU: Seasonic EnergyKnight 500W, OS: Windows 7 Ultimate x64
evlo
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od evlo »

myom píše:tak mod dela cest nazvu, mi se to libi. nejsem ale zastance tech svetelek... celkove to je vkusne :)
Decentni mod si predstavuju jinak nez tuhle preplacanost ... :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“