GeForce 2 GTS - artefakty
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Lachtan
- Nováček

GeForce 2 GTS - artefakty
Mám problém s hrama. V některých hrách se mi ve stejné lince obrazovky objevují býlé tečky poskládané do obdélníku (jsou tam třeba dva obdélníky-jeden na jedné straně obrazovky a druhý na druhé) o průměru 1cm x 4cm.tečky jsou malé a jakoby problykávaly.Grafika taktovaná není.koupil jsem ji takto: GPU-200MHz a paměti-334MHz.Taktovaná nikdy nebyla a podní mám daný odsávací větráček-Kysnu mám totiž danou v dřevěném stojanu, ale boky komplu jsou oddělané.Přehřátá ve windows není a ve hrách už dost smaží.Nedělá to ale ve všech hrách, takže si myslím že to přehřátím moc nebude.Ovladačů jsem vyzkoušel dost a teď tam mám snad nejlepší co jsou pro GeForce2 - 44.03 .Nevíte někdo proč to dělá a co stím???
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- .::Richmond::.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s GeForce 2GTs 400 ve hrách
tim vetrackem neodsavej, ale ofukuj. podle me to vypada na nejakej problem s pametma. btw co je to za znacku? jestli je to nejaka manli tak zkus hodit na pameti nejaky pasivy. tyhle znacky nebyly moc kvalitni a vetsinou nebyly od vyrobce nataktovany na spravny hodnoty (a na overclock prakticky nepouzitelny
). mimochodem me se na gf2ti osvedcily detonatory 27.10 od vyrobce karty (msi) a mel sem na ni tt blue orb a tt ramsinky (vsechno modry na cerveny karte - nadhera
)
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
shodou nahod tohodle borecka znam. pamete se pri hrani neprehrivaj ale na GPU se neda udrzer prst. chlazeni to ma pasivni takze se neni cemu divit. deal to jen nekde coz je dost divny. nekdy to skusime chladit a uvudume jestly to bude dealt stale. P.S. no tak to nedavam
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA