prosim o radu pri probleme s pripojenim konzoly ps3...lcd (asus mk221h) ma vga, dvi, hdmi1.1 vstupy...avsak po pripojeni konzoly (originalny ps3 hdmi kabel) a nastaveni vstupu ako hdmi ostava obrazovka cierna...
(pc cez dvi funguje lcd bez problemov....)
dakujem vopred za akukolvek odpoved...
problem s ASUS MK221H a PS3?
Moderátor: maXXmilian
- alpha_man
- Nováček

-
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s ASUS MK221H a PS3?
Zkousel si prepnout vstup signalu??
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- alpha_man
- Nováček

-
Re: problem s ASUS MK221H a PS3?
jj samozrejme....ako som spomenul aj vyssie, ze po zapnuti konzoly a prepnuti vstupu monitora na hdmi ostava cierna obrazovka (ak nie je zapojeny ziaden kabel do toho vstupu - je modra)...
co som medzitym zistil naviac, je ze ani ked pouzijem do monitora redukciu z hdmi na dvi (pricom na dvi mi bez problemov bezi pc!!!) nefunguje...a takisto ostava cierna obrazovka (btw. redukcia je prislusenstvo z graf.karty ATI Radeon 4870X2)....tomu uz absolutne nerozumiem (cez dvi cakam samozrejme obraz z konzoly bez zvuku)....
kedze ak pouzijem tu redukciu pre zmenu na graf. kartu a hdmi kabel z nej dam do hdmi vstupu monitora....tak mam obraz z PC na lcd bez problemov!!!....kde by mohol byt problem...???
co som medzitym zistil naviac, je ze ani ked pouzijem do monitora redukciu z hdmi na dvi (pricom na dvi mi bez problemov bezi pc!!!) nefunguje...a takisto ostava cierna obrazovka (btw. redukcia je prislusenstvo z graf.karty ATI Radeon 4870X2)....tomu uz absolutne nerozumiem (cez dvi cakam samozrejme obraz z konzoly bez zvuku)....
kedze ak pouzijem tu redukciu pre zmenu na graf. kartu a hdmi kabel z nej dam do hdmi vstupu monitora....tak mam obraz z PC na lcd bez problemov!!!....kde by mohol byt problem...???