Tak jsem si hral s AGP portem co me neustale stval (tak jednou za 4 dny az tyden se v nem uvolnila grafika a PC se logicky poroucelo... zasroubovana byla dobre, i jsem ji zavesil okraj na drat, ale nic nepomahalo - krome vytazeni, ocisteni lihem a vrazeni zpet - 100% funkcnost na par dni zas...) a pokazil jsem ho.
Snazil jsem se napruzit konektory v AGP portu a zkrivil/zlomil jsem dva piny uvnitr a tak ted potrebuji nejakou firmu/nekoho kdo mi AGP slot prepaji, abych mohl pokracovat v experimentech - Trio64 v PCI jako grafika SUXX...
Kdysi mi podobnou vec na Cyberstormu PPC pro Amigu 4000 udelali v Microniku tady v Prerove, ale pokud me pamet nesali, tak Micronik uz neexistuje...
Takze - nevi nekdo kam se obratit?
Specha to, dik za kazdy tip.
Vymena AGP portu - poradte firmu?
- trodas
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Vymena AGP portu - poradte firmu?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- trodas
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vymena AGP portu - poradte firmu?
Tak pokud by to někoho zajímalo, tak pomohli mi zase v Microniku ( http://www.micronic.cz ) - pan Smička se na to podíval a výměnu provedl a vše teď jede jak má 3x hurááá!
Nevýhodou je trošku vyšší cena (přesahující tak nějak cenu desky, už pořizovací cena desky byla 0,- Kč (špatné kondíky měla) ...) ale práci odvedl dobrou. Škoda jen malinkého problému při testování, ale stanou se i horší věci v životě lidském - zase to mám rychle hotové, mno
Nevýhodou je trošku vyšší cena (přesahující tak nějak cenu desky, už pořizovací cena desky byla 0,- Kč (špatné kondíky měla) ...) ale práci odvedl dobrou. Škoda jen malinkého problému při testování, ale stanou se i horší věci v životě lidském - zase to mám rychle hotové, mno
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire