problem s headsetem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
gzr666
Nováček
Nováček

problem s headsetem

Příspěvek od gzr666 »

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat .. pořídila jsem za cca 600 kaček nový headset Genius HS -04U... zvuk všecko v pohodě nicméně... po cca 20 minutách se mi zvuk vypne a kromě restartu počítače s tím nemužu nic dělat ... potom zase 20min az pul hodinky jede ale pak to samý ... brácha mi stáhnul nový ovladače přímo ze stránek výrobce ale ani to mi nepomohlo ... sluchátka mají nějaký svůj software na virtualní 3D dolby nebo co (to píšou na krabici) tak nevím jestli to nedělá ono ... dost v tom plavu tak nevím.... nestalo se někomu neco podobného kdo by mi moh po lopatě poradit co s tím?? Dost mě to stve a ráda bych to měla v pořádku . Děkuji za rady a nápady... K.
hifista
Nováček
Nováček

Re: problem s headsetem

Příspěvek od hifista »

Co sem se docetl o techto sluchatkach, tak se jedna o jednoducha analogova sluchatka s mikrofonem, ktera se prpojuji standardne pres jack 3.5 k jakemukoliv zarizeni a urcite nemaji svuj software na virtualni 3D dolby, myslim tim hardware uvnitr sluchatek, ktery by vytvarel prostorovi zvuk. Ten vytvoris az v PC. A poslech pres reprobedynky nebo jina sluchatka jde? Nebo taky dochazi k vypadkum?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“