Hláška wmplayer.exe

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
B.P.
Začátečník
Začátečník

Hláška wmplayer.exe

Příspěvek od B.P. »

Ahoj už jsem zoufalá -zkusila jsem to vyřešit ale nejde to.Už 3 den se mi objevuje hláška při spuštění jakého koliv videa avi(xvid i divx) .Dávám sem screen té hlášky .

Obrázek

Před 3 měsíci jsem měla problém s hláškou explorer.exe při spuštění avi-to jsem vyřešila pomocí příkazů

REGSVR32 /u SHMEDIA.DLL
regsvr32 quartz.dll
a nainstalováním wmp10 a vše bylo ok.

Ted mi ale vrátili pc z opravny -měnili hdd a zákl.desku .Na nový hdd obnovili zálohu ze starého hdd.
Zapla jsem pc ,následně avi a začala vyskakovat již zmíněná hláška wmplayer.exe - musela jsem dát zavřít a avi se vyplo.Zkusila jsem i přeinstalovat kodeky,wmp i ty příkazy ale nic nepomohlo - co mám dělat ? někdo říká že může bát problém v nefunkčních ovladače VGA|chipsetu nVidia - vzhledem k tomu,že byla zákl.deska měněna za jinou -nemám třeba přeinstalovat ovladače nebo máte někdo jiný nápad ? Předem děkuji

informace o mém pc:
Windows xp home sp3
AMD athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+
2 GB RAM,NVIDIA GeForce 9600 GT
320 GB HDD
B.P.
Začátečník
Začátečník

Re: Hláška wmplayer.exe

Příspěvek od B.P. »

ahoj,omlouvám se že jsem téma založila 2x , ještě chci dodat ,že kodeky mám autogk-xvid codek a ffdshow kodek - zkoušela jsem je i přeinstalovat ale nic
B.P.
Začátečník
Začátečník

Re: Hláška wmplayer.exe

Příspěvek od B.P. »

vyřešeno :wink: ,odinstalovala jsem IE8 a přeinstalovala jsem wmp 10 na wmp 11 a zatím to vypadá ,že je vše ok
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“