Stažení nebo nahrávání videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
goodfire
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stažení nebo nahrávání videa

Příspěvek od goodfire »

Čafte lidi, nevím do jaký sekce sem to měl dát, tak mě s tím nevyhodte. potřeboval bych stáhnout nebo nahrát nebo já nevim co s tím ještě jde, prostě potřeboval bych mít to video z tohoto linku na disku. Skoušel jsem různý programy na snímání obrazovky fraps atd, ale tam nejde slišet zvuk. Já bych to potřeboval i se zvukem a z videem. Skoušel jsem to i flashgetem a já už nevím ani jak. Nutně bych to potřeboval, kdyby to náhodou nějak šlo. Nemoh by mi někdo poradit, nebo spíš to nějak stáhnout? fakt nutně bych to potřeboval. Děkuju moc.

Video je tady

Kód: Vybrat vše

http://archiv.nova.cz/multimedia/odpoledni-noviny-15-2-2009.html
a jmenuje se to kdyžtak Odpolední noviny 15.9.2009

kdyby to nějak šlo, kontakty m ám v profilu, byl bych vám moc vděčnej kdyby to ško a bylo to co nejdřív. Díky
Sony Vaio S15 - i5-3210M - Nvidia Geforce GT 640M LE - 4 GB DDR3L - 640 GB Seagate
HP Mini 5102 - Atom N450 - Intel Graphics Media Accelerator 3150 - 2 GB DDR2 - 320 GB WD

eX - Acer TravelMate 5742G - i3-370M - Nvidia Geforce GT 540M - 4 GB DDR3 - 640 GB WD
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Stažení nebo nahrávání videa

Příspěvek od zombux »

kdysi jsem stahoval něco podobného NetTransportem, nevím jestli ten soft ještě existuje
ignorelist: kremrole a dezoláti
goodfire
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Stažení nebo nahrávání videa

Příspěvek od goodfire »

no s tím programem to z tv nova neslo ale z tn.cz ano díky moc:)
Sony Vaio S15 - i5-3210M - Nvidia Geforce GT 640M LE - 4 GB DDR3L - 640 GB Seagate
HP Mini 5102 - Atom N450 - Intel Graphics Media Accelerator 3150 - 2 GB DDR2 - 320 GB WD

eX - Acer TravelMate 5742G - i3-370M - Nvidia Geforce GT 540M - 4 GB DDR3 - 640 GB WD
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“