Problém při instalacích her z image

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
NEO87
Nováček
Nováček

Problém při instalacích her z image

Příspěvek od NEO87 »

instaluju hru a najednou se mi zasekne pc i když kopíruju z virtuálního cd do počítače tak se mi to sekne....tak tedy se připojim na druhý počítač na disk přes lanku propojený a mountnu image tam a instaluju na počítači kde se mi to původně seklo a jede to v pohodě....jde mi to jen když image nandám na druhým pc a sdílím jednotku a instaluju na prvním pc tak to jede prostě poradíte prosím děkuji myslel jsem původně že to je pamětma, grafikou, procesorem, hardiskem ale bude to timto

:?
facility
Začátečník
Začátečník

Re: Problém při instalacích her z image

Příspěvek od facility »

Reinstaloval si Deamona?
Nemas vir...Malware......
Mno a pouzivas CCleaner a podobne Sajty.......
na optimalizaciu ,opravu registrov....?
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
NEO87
Nováček
Nováček

Příspěvek od NEO87 »

facility píše:Reinstaloval si Deamona?
Nemas vir...Malware......
Mno a pouzivas CCleaner a podobne Sajty.......
na optimalizaciu ,opravu registrov....?
mam fungl novej počítač od pátka

:sad:
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

mam fungl novej počítač od pátka
Aky mas pc! ..pameti+dosku+zdroj+OS???
Taktoval si?
Nastavil si napetie pameti v biosu??
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
NEO87
Nováček
Nováček

Příspěvek od NEO87 »

paměťma to asi nebude zkoušel jsem měnit napětí a stejný výsledek dělá to jen přes virtuální cd

mám OS XP Proffesional
paměti Kingston 2x2GB CL6
deska Gigabyte MA770-UDE3
zdroj Corsair 450W

nic jsem netaktoval

:arrow:
OsirisII
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OsirisII »

Meniť napätie nestačí treba aj správne nastaviť časovanie a frekvenciu a hlavne systémovú deličku. Iba image ti nejdú? A čo nastavenie v Device manager? Nemáš tam náhodou žltý výkričník? A iná virtuálna mechanika ako napríklad Alcohol 120% alebo clone cd? Tiež nejdú? A čo presne znamená sekne? Zastaví sa kopírovanie poprípade inštalácia?
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“