CODEGEN 2408 za 4,5
Moderátor: maXXmilian
- PaloXP
- Začátečník

-
CODEGEN 2408 za 4,5
Uz par mesiacov som vlasnikom tohto lcdcka.Zatial sa mi nepodarilo najst nikoho kto by vlasnil tento lcd monitor nie to este najst nejaku recenziu na internete v cinstine alebo anglictine proste nic take nie je ktovie preco.Mam ho zapojeny cez dvi-hdmi kabel a obraz v 1920 x 1200 celkom fajn ale nemozem posudit viac nikdy som nemal lcd len to co ma na notebooku.Dufam ze tu najdem nejakeho vlasnika lebo v CR ho dostat kupit tak mozno si ho niekto aj zakupil.V zaklade je monitor nastaveny na Brightness 90, Contrast 50 ,Sharpness 3 a Over Drive 62.Osobne sa mi obraz nezda az tak zly ale lepsie by ho bolo prebehnut nejakou kalibraciou zrejme by to kusok pomohloalebo stiahnut nejaky icc profil.Cez den je obraz este v pohode horsie to je uz v noci ked pozeram movies tak cierna neposobi nejako dobre alebo ked loaduje najaku gamesu a na pozadi je cierna plocha je vidiet nejake flaki zrejme zle podsvietenie alebo podobne.Skusal som pustit aj full hd video ale nemam sajnu ci tento monitor podporuje dhcp.Ak sa tu najde niekto kto uz mal skusenost s tymto lcd nech napise.
- Fx
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: CODEGEN 2408 za 4,5
Ahoj, je to sice starší příspěvek, ale protože také hledám údaje o tomto monitoru, rozhodl jsem se odpovědět. Jsem taky jeho vlastníkem a zajímalo by mě, jak to máš připojené přes HDMI - DVI. Tím myslím hlavně, k čemu to máš takto připojené. Dělal jsem totiž pokusy s DVB-T tunerem s výstupem HDMI a bohužel to nic nezobrazovalo, jen sem tam záblesky "jakobyzrnění"...
Svět je neskutečně proměnlivá záležitost...