Samovolné smazání složky uživatele

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Samovolné smazání složky uživatele

Příspěvek od rochne »

Zdravím,
už rok jedu na windows vista a dnes se mě stalo něco nepochopitelného. Používám už léta režim spánku S3, ale teď jsem instaloval aplikace tak jsem musel PC restartovat. Odešel jsem od PC a když jsem se vrátil viděl jsem pořád hlášku o vypínání PC. Tak jako vždy PC natvrdo vypnu, ale to jsem nevěděl co mě bude čekat po restartu. Visty mě ohlásili něco o špatném zalogování a (doprdele nevím proč) samovolně smazali složku uživatele. Přišel jsem o vše. Naštěstí si dokumenty a další věci skladuju na druhém HDD, ale přišel jsem o veškerá nastavení, obsah složek dat aplikací a stahování je taky pryč. Nevím proč, ale Visty mě trestají, protože se tím poškodily instalace mnoha programů (v mozzile jsem přišel o záložky, všechny programy které nastavují cesty do Path nefungují, přišej jsem o VMWare relaci Linuxu, která byla taky uložená v uživatelské složce.

Píši to vše protože jsem zaprvé naštvaný a to hodně a zadruhé bych rád zjistil proč se to stalo. Nechápu proč bych měl přijít o všechna nastavení a muset přeinstalovávat PC, jen kvůli špatnému odlogování.

Pokud máte někdo nápad proč, nebo zkušenost podobnou napište. Dík rochne
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Samovolné smazání složky uživatele

Příspěvek od Dony »

pravděpodobně si o to nepřišel, jen se tím tvrdým restartem poškodil tvůj profil a systém při startu vytvořil nový (ve složce, kde jsou uložené profily určitě budeš mít dva, všechna data by měla být v tom původním poškozeném)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

Dony píše:pravděpodobně si o to nepřišel, jen se tím tvrdým restartem poškodil tvůj profil a systém při startu vytvořil nový (ve složce, kde jsou uložené profily určitě budeš mít dva, všechna data by měla být v tom původním poškozeném)
Už mě to napadlo předtím, tak jsem to zkusil a nikde nic. Až jak si napsal jsem se vrtal dýl, ale systém mě do té složky nechce pustit. Zkusim scandisk. ;-)
Děkuju moc, toho bych si všimnul až za dlouho. :)
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

Diku dik, jeden dlooooouhej scandisk to vyřešil. Přísahám, že už nikdy nebudu vypínat scandisk kterej naskočí samovolně před startem window. A to že sem vypnul snad všrchny, od té doby co Windows 98SE chtěli scandisk dělat před každým startem systému :-)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“