Windows služby programu Cobian Backup 6

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Windows služby programu Cobian Backup 6

Příspěvek od Nagant »

Jaké služby si spouští (resp. jak běží jako služba) Cobian Backup 6?
Mám jej v práci na svém PC s Windows XP Home, občas řeším problém, že po vložení CD do mechaniky se mi zablokuje počítač (mohu udělat jen cold reset), projeví se to nejprve na ukazateli myši. Už jsem myslel, že pomohlo nainstalovat ovladač myši Genius místo původního PS/2 standarního ovladače, ale problém zcela nezmizel, jen se - možná? - snížila četnost jeho výskytu. Je zajímavé, že PC nenadává, pokud přistupuju na prázdnou CD mechaniku a umožňuje mi na ní vytvářet nové složky s titulním pruhem "Soubory připravené k zápisu na CD". S tímto jsem se zatím nesetkal, nevím, kde se tato "vymoženost" vzala.

Mechanika je NEC DVD-RW ND-2500A s firmwarem 1.0B, základní deska Biostar P4TSE s P4 2.8 GHz a 1,5 GB RAM.

PC při restartu občas nenajede - chyba v CMOS a obnoví default hodnoty v BIOSu. Jsem poněkud zmatený, po čem jít jako primární příčině, zda po MB, nebo mechanice, či SW.
Připadne mi to spíš na nějaký HW problém.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“