soft umožňující zesvětlení videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

soft umožňující zesvětlení videa

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Potřebuji nějaký soft,nebo přehrávač,kde je filtr na zesvětlení tmavého videa.Díky
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: soft umožňující zesvětlení videa

Příspěvek od Karlos.s »

Video se dá zesvětlit i ve WMP (alespoň 11ka)

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Presne jak pise karlos...zesvetlit se to da ted snad uz v kazdym prehravaci...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

no ale nejlíp to jde zesvětlit jen v ffd show....bohužel jsem nenašel stejně dobrý filtr,který by se dal použít i pro konverzi
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
gomanek
Nováček
Nováček

Příspěvek od gomanek »

NobodyLovesMe píše:Potřebuji nějaký soft,nebo přehrávač,kde je filtr na zesvětlení tmavého videa.Díky
Já na to využívám UleadVidesoStudio a jsme spokojený, udělá vždy to co chci :-)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Každý soft na stříhání to umi, od Ulead, pres Pinnacle po Vegas apod.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
KBCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od KBCZ »

Poradíte mi prosím přesně KROK ZA KROKEM jak a čím můžu zesvětlit příliš tmavý videozáznam? Pouze odkaz typu: Zkus to přes.... atd. mi moc nepomůže. Díky předem! :)
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

Dělal jsem něco podobného ve "Virual dub" no a k tomu jde na netu najít návod i s obrázky tak snad tě to neurazí když ti napíšu "hledej šmudlo"promíň. :) :oops:
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nedal jsi nam žádné info, jaký videozaznam? To je nejaké surove video? kodek? Formát?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
KBCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od KBCZ »

Proč by to mělo být surové video proboha?! Normální rodinné video, jenže moc tmavé kvůli špatnému vnitřnímu osvětlení. Co je to kodek nevím, ale video je ve formátu Video AVCHD. Pokoušel jsem se ho ale přehrát a zesvětlit i v programu Windows Live Movie Maker nebo VLC Video Player ovšem vždy neúspěšně. Je to asi hodně tmavé při slabém umělém osvětlení, takže to zesvětlit nejspíš vůbec nepůjde. :-(
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Zesvětlení videa

Příspěvek od Vlastik80 »

Mno, např. v Media Player Classic jde v nastavení přiřadit klávesy pro zvýšení a snížení jasu až +100/-100, tak třeba to pomůže, není to trvalé, jen pro přehrání to stačit může.

PS: Jinak např. Any Video Converter Free také umí mimo jiné zesvětlit obraz a video poté převést/uložit. :wink: (podporuje změnu jasu, kontrastu atd.)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“