The Last Remnant

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

The Last Remnant

Příspěvek od MichiGen »

Na steame sa da stiahnut demo PC verzie povodnej konzolovej hry The Last Remnant, JRPG od Square Enix ktore by mohlo potesit milovnikov tychto hier ala Final Fantasy a podobnych.

Skusil som demo a az nato ze v menu nie je kurzor mysi (z ponuky na ponuku sa preskakuje rolovanim kolieska) v hre podporovana je, kamera sa teda ovlada celkom pohodlne. Na najvyssie nastavenie to vyzera celkom dobre a bezi to na odpovedajucom framerate. Technicky to teda vyzera celkom solidne v porovnani s niektorymi inymi konverziami.

Bohuzial ma to vobec nechytilo, neviem ako v plnej ale v deme rozhovory niesu vobec nadabovane, postavicky stoja na miestach a pohybuju sa po meste iba niektore, prirovnal by som to k Pokemonovi na game boy color iba s tym rozdielom ze je to 3D. V dnesnej dobe Zaklinaca a Mass Effectu to moze zaujat asi len milovnikov JRPG zanru ktori si z tohto nenechaju nic ujst. Tym vsak nejdem povedat ze je to odpad, ved vyskusajte sami :)
http://store.steampowered.com/app/900770/

Xbox360 verzia 65% priemer na metacritics
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
pavliik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: The Last Remnant

Příspěvek od pavliik »

Na Final Fantasy jsem docela ujížděl (teda na PS2, konverze na PC jsem nehrál a vlastně ani nevim, jestli nějaká byla :) ). Teď jsem se zájmem sledoval, že Last Remnant půjde i na PC, ale stejně jako MichiGena mě to vůbec nechytlo :(

MC průměr 65% neni buhví co a to eště na PC počítám s problémy spojený s konverzí. Takže asi nic moc.
MB GIGABYTE EP35-DS4 - P35/ ICH9R CPU INTEL Core 2 Duo E8200 - 2,66GHz RAM A-DATA 4GB 2x2GB DDR2 800MHz VGA GAINWARD BLISS 9800GTX, 512MB DDR3 Zdroj CORSAIR VX450
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

Re: The Last Remnant

Příspěvek od Wakizashi »

Zdravím. Mám v LR asi 40 hodin a můžu řict, ež to je po dlouhé době hra, u které jsme vydržel sedět 10 hodin/den. ZPočátku se to může zdát nudné, grafika není top notch ve srovnání třeba s MS, který se na mě ještě zabalený směje v polici, ale ty boje a možnosti a vylepšování. Spousta útoků, spousta skillů, kombinací, bojových formací a speciálních útoků. LR je o bojích. Příběh se mi také líbí. Nic extra, ale nudit se člověk nebude. Dabing hlavního protagonisty mohl být lepší. Ale i tak je hra supr. Jen systém vylepšování musíte mít zmáknutý. Postavy se dají slušně pokazit.

Určitě neplatí, že čím vyšší Battle Rank, tím lépe. Ba naopak. Hlavní je získavat schopnosti a atributy jako STR atd. a ty získáte nejlépe v bojích s jedním hodně silným nepřítelem. Odměny do atributů jsou daleko vyšší s tím, že BR se moc nezvyšuje a to je dobře. Při svém prvním hraní mam BR asi 67 a měl jsem těžké časy tam, kde to profíci zvládali o 30 levelů níže.

Co nemám zmáknuté je to, jestli mám lepší bonusy k atributům, pokud postavu učím jen několika typům skillu, například jen Combat a Remedies a na ostantí věci jako Psionics, Hexes atd mám kašlat. Dále pokud máte u sebe Spellcastery ve skupině a všichni udělají určitý typ magie nepřerušeně, jako bonus se automaticky spustí super kouzla. Tuším že stačí vykonat i stejný typ kouzla několikrát např 4x Hex pro stejný effekt. Zvláštností jsou speciální útoky, které získáte až celkem pozdě.

Nemluvené dialogy mám spíše jako plus. Holt asi nostalgie z dřívějších FInal fantasy (7,8,X).

BTW. zpočátku jsem byl také ke hře velmi skeptický, ale chce to jí dát šanci. Rozhodně má co nabídnout.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“