doska PRM-20I E0
Moderátor: Eddward
- FRED332
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
doska PRM-20I E0
dobrý deň mam doma tu dosku PRM-20I E0 potreboval by som poradit kde by som našiel nejaky manuál 

- Erathian13
- Začátečník
Re: doska PRM-20I E0
Troufám si tvrdit,že nenajdeš.Tedy zkoušel jsem to a selhal jsem.Ale třeba se dá tvůj problém vyřešit i bez manualu...
- FRED332
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
no problem je v tom ze neviem kde mam tu dosku zapnut iba ked vyskratujem zdroj zapojeny do dosky tak vtedy doska nabehne a funguje a ešte mam otazku ta doska nepodporuje procesory z tualatin jadrom ??
- zombux
- Odborník PCT
a co web výrobce? http://www.dtk.com.tw/ pravda, nějak se na něj nemůžu dostat, ale informace o tý desce tam jsou
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Erathian13
- Začátečník
Co se stránky výrobce týče,tak koukám,také se tam dostat nemohu.Včera jsem se tam dostat mohl,ale při výběru typu desky v sekci manualů mi to vyhodilo,že stránka neexistuje.
- FRED332
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
no s tou stránkou je to ozaj tažko nechce mi ju vobec načítat 

- FRED332
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak uz som to zapinanie našiel a funguje to ale teraz riešim to ze mi nehraju dobre reproduktory a grafika ma sem-tam kocky a to bude asi tym ze tam nemam nainštalovane ovladače neviete nahodiu kde by som ich našiel ?? alebo moze byt chyba niekde inde ??