Sieťová inštalácia XP pro
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- mamutik
- Začátečník

Sieťová inštalácia XP pro
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti so sieťovou inštaláciou Windows XP pro. Kúpil som si notebook Acer Aspire One a chcel by som naňho nainštalovať okná. Je to možné? Čítal som len o tom, že treba mať domáci server s windows server. Mám iba počítač s XP. So sieťovým bootom nemám vôbec skúsenosti. Mohol by mi niekto poradiť? Ďakujem.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Sieťová inštalácia XP pro
osobně bych šel cestou nejmenšího odporu pomocí USB DVD mechaniky
ignorelist: kremrole a dezoláti
- mamutik
- Začátečník

To som chcel najprv spraviť ale nikto z okolia ju nemá. Preto ma napadla inštalácia po sieti. Chcel by som sa totiž aj niečo nové naučiť. Stačí aj nejaký odkaz na návod. 
- cruzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mrkni sem, ale osobne jsem to nikdy nezkousel, tak tezko rict jak to pujde.
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
- VasekB
- Začátečník

-
uz se to tu resilo, zkus takove to cervene HLEDAT v menu (jde to, bud si to nascriptujes v DOSu, nebo pouzijes hotovy linux instalator)