Windows Update - Problém

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
dcjutty
Začátečník
Začátečník

Windows Update - Problém

Příspěvek od dcjutty »

Zdravim, mám Windows Vista 32-bit. Mám takový problém s aktualizacemi. Když chci aktualizovat přes windows update nebo windows defender. Stále to píše tu samou chybu. Zkoušel jsem už všechno možné, ale furt nevím čím to je. Prostě dám pouze aktualizovat, začne se načítat a najednou to vyhodí chybu. Kód chyby: 80244019. Screen: http://rapidshare.com/files/205758268/1.png.html. Díky za každou dobrou radu :) .
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows Update - Problém

Příspěvek od cruzz »

A co takhle pouzit Google a zkusit najit co to je za chybu podle kodu? :?
treba, nebo tady a tady
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
dcjutty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dcjutty »

Hele dělal jsem kontrolu přes Nod32 a Ad-Aware, Nod32 nic nenašel, Ad-Aware našel 3 spyware a ani jeden z nich to nezpůsoboval. Takže problém mám furt. Ještě to zkusím přes SUPERAntiSpyware.
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

dcjutty píše:Nod32 nic nenašel
Kdyz ono by si stacilo precist to co jsem postoval:

Kód: Vybrat vše

pocitac jsem projel aktualnimi NOD32 a AVG antiviry, povypinal vsechny aplikace a hlavne FW a to i ten ve Vistach. No a zaden efekt.

Mam uplne stejny problem a uz mi to docela vadi.Mam OS Vista a antivir NOD32.
Evidentne na to NOD nestaci, rada v jednom prispevku:

Měl jsem přesně tento problém a spolehlivě zabral až Malwarebytes' Anti-Malware.
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
dcjutty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dcjutty »

Já sem si to prošel jenže ještě sem neměl čas to udělat s těmito anti-spywary. Takže nakonec pomohl SUPERAntiSpyware. Dík za rady.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“