Problém s Aspire 8920G a výstupem HDMI

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
milangr
Nováček
Nováček

Problém s Aspire 8920G a výstupem HDMI

Příspěvek od milangr »

Vlastním notebook Aspire 8920G, který má ve výbavě HDMI výstup a Blueray mechaniku. Můj problém je v tom, že když chci pustit film na blueray přes HDMI kabel(přehrávač Power dvd deluxe) na lcd televizi tak na tv vydím místo filmu pouze černou obrazovku, filmy na dvd hrají normálně a pracovní plochu vydím také bez problémů.Pokud se pokusím blueray pustit přes přehrávač Acer Arcade deluxe tak mi vyskočí hláška "Nekompaktibilní grafický ovladač zkontrolujte zda ovladač grafické karty splňuje minimální systémové požadavky".Ovladače jsou nainstalovány nejnovější.Zkoušel jsem psát přímo na Acer a to už 2x a ani jednou žádná odpověď.
Pokud by mi někdo dokázal poradit byl bych moc vděčný.Děkuji
kosiva
Nováček
Nováček

Re: Problém s Aspire 8920G a výstupem HDMI

Příspěvek od kosiva »

Dobrý den, mám tento noteebock a měl jsem tu závadu také,jak Vám funguje vypalování na Neru? Padá Vám to?Musíte odinstalovat Arcade de luxe bohužel tento samoinstalační program není v pořádku a shazuje ovladače, dokonce eset ho hlásí jako poškozený.Musíte si nainstalovat na přehrávání Bluray power dvd a mělo by to jít. Zkuste z aktualizovat všechny ovladače. Tento problém jsem řešil ze servisem ale tápali a nesmyslně mě odpovídali jenom aby se mě zbavili, já měl dokonce špatné nastavené řadiče. Něco jsem si s tím užil. Takže nejdřív zkuste vypálit ve Windovs, potom v Neru, myslím si že Vám to bude padat.Acer arcade odinstalujte také. Další možnost jděte do ovládacích panelů hlášení problémů a podívejte se jestli zpráva byla odeslána, mělo by se Vám tam objevit řešení. Je to balík ovladačů na grafické kartya zkuste ho nainstalovat, ale doporučoval bych nějakým programem vyčistit registry po odinstalování a pak nové ovladače nainstalovat.Ozvěte se jak jste dopadl
milangr
Nováček
Nováček

Re: Problém s Aspire 8920G a výstupem HDMI

Příspěvek od milangr »

Děkuji, za vaši radu, určitě to vyzkouším.Můžu Vám říci že jste první koho, kdo se s podobným problémem setkal, určitě dám vědět jestli to zabralo.Díky
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“