Vista- vypínání zapínání HDD

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Vista- vypínání zapínání HDD

Příspěvek od Sheep-Master »

Zdravím, nainstaloval sem vistu 64bit a jakoby se mi za chodu vypínal a zase roztáčel hadr. udělá to vždycky po minutě a s takovym zvukem které dřív vydávala disketovka....
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Vista- vypínání zapínání HDD

Příspěvek od zombux »

to možná nebude vistama ale diskem, koukni do smartu
ignorelist: kremrole a dezoláti
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

smart je OK, ale už mi došla trpělivost. Du z5 na XP, nemůžu pořádně rozchodit audigy 4 a scaner....
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Nevím jestli je to přesně ten problém, ale když jsem si pořídil Visty tak se mi něco podobnyho stalo. Dělá a zničeho nic slyším jakoby se zastavil disk. Jak při vypnutí PC. Ale jelikož se mi stroj nesekl, tak jsem si toho nevšímal a dělal dál. Problém nastal při snaze vlíst na ten disk. Trvalo to dlouho a bylo slyšet jak se rozjíždí. Pak jsem na to přišel. Visty vypínají disky na kterých není systém a se kteryma se určitou dobu nedělá. Takže disky kde leží data a pod se vypnou a až na nich něco potřebuješ, tak se zase pustí.
Tak zkus ovládací panely - Možnosti napájení - Upravit nastavení plánu - Změnit pokročilé nastavení - Pevný disk - Vypnout po x minutách.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“