Zdravím.
Mám desku MSI MS-6367N4.Chtěl jsem přidat outtake ventilátor do skříně a připojil jsem ho při jedoucím počítači.Hned po připojení konektoru se win odhlásil,pc se vyplo a od té doby je to mrtvola.Zkusil jsem vytáhnout vše krom VGA ,CPU a pamětí ale jen se roztočí větráky a nic se neděje.Bios nenajede a ani to nepípne.Mohl jsem něco odpálit?
jde odpálit desku ventilátorem?
Moderátor: Eddward
- arcturus47
- Nováček
-
jde odpálit desku ventilátorem?
Opteron 165@2250MHz ,GeminII + 2xCooler master 120 fan , Asus A8n-E , 2x kingston Hyper-X 512MB 400MHz CL2 , 2x kingston Hyper-X 1024MB 400MHz CL2 , Asus 9600GT , WD2500AAKS 250GB , WD6400AAKS 640GB , Samsung F2 1TB
- kotas
- Středně pokročilý
Re: jde odpálit desku ventilátorem?
No určitě jsi mohl, není to moc dobré zapojovat fany za chodu do desky.
Nezapojil jsi ho třeba naopak? Asi nějaký zkrat, pokud nic nefunguje, tak to je jistojistě mrtvá deska.
Nezapojil jsi ho třeba naopak? Asi nějaký zkrat, pokud nic nefunguje, tak to je jistojistě mrtvá deska.
- OsirisII
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Reset Biosu?
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
- arcturus47
- Nováček
-
Přehodit to nejde.A bios jsem taky resetoval.
Nejvíc mě překvapilo že se pc normálně odhlásilo a vyplo.Žádná rychlá smrt nebo restart.
Díky
Nejvíc mě překvapilo že se pc normálně odhlásilo a vyplo.Žádná rychlá smrt nebo restart.
Díky
Opteron 165@2250MHz ,GeminII + 2xCooler master 120 fan , Asus A8n-E , 2x kingston Hyper-X 512MB 400MHz CL2 , 2x kingston Hyper-X 1024MB 400MHz CL2 , Asus 9600GT , WD2500AAKS 250GB , WD6400AAKS 640GB , Samsung F2 1TB
- kotas
- Středně pokročilý
A co zdroj? Zkoušel jsi ho měnit?
- Mastrer
- Nováček
-
Rozhodně bych to viděl na desku. Zdroj bych také skusil vyměnit, ale to se mi zdá nepravděpodobné.