Nejde mi přehrát žádné video ani písničky-nikde
- B.P.
- Začátečník

-
Nejde mi přehrát žádné video ani písničky-nikde
ahoj mám vážný problém ,dívala jsem se na film a najednou hláška wmplayer.exe -xvidcore.dll-vyplo se to ,pak to video chci spustit zase ale už to nejde hláška nelze otevřít atd..kliknu na písničku -to samé .Zkusila jsem i přehrávače kterém mám místo wmp 11 - gomplayer ,kmplayer ,vlc,nikde nejde nic přehrát -každý překrávač píše něco jiného - jeden něco o directshow ,druhý o graph builder .. ,jediný ve kterém jde něco přehrát je vlc , nevíte kde bude chyba? není to ovladači ,ale nepřišla jsem nato čím to je -předem díky za pomoc
- xxsawer
- Začátečník

-
Re: Nejde mi přehrát žádné video ani písničky-nikde
Ahoj BP
Podle tvých příspěvků tady na foru se vůbec nedivím...kdoví co si s tím kompem zas vyváděla (promiň pořád mám v hlavě ten tvůj příspevek ohledně smazaných dat
)) )
No, k věci...s problémem typu: "nejde mi nic přehrát, támhle to píše nějakou hlášku o directshow, tamhle něco jinýho" ti asi nikdo neporadí
Jestli něco chceš tak udělej alespoň screenshot těch chyb a hoď sem odkaz. Nepochopil jsem z toho jestli jdou videa přehrát ve vlc nebo ne?
Jinak bych se vůbec nedivil kdybys to měla zavirovaný nebo používala programy na odstranění spywaru...
Podle tvých příspěvků tady na foru se vůbec nedivím...kdoví co si s tím kompem zas vyváděla (promiň pořád mám v hlavě ten tvůj příspevek ohledně smazaných dat
No, k věci...s problémem typu: "nejde mi nic přehrát, támhle to píše nějakou hlášku o directshow, tamhle něco jinýho" ti asi nikdo neporadí
Jestli něco chceš tak udělej alespoň screenshot těch chyb a hoď sem odkaz. Nepochopil jsem z toho jestli jdou videa přehrát ve vlc nebo ne?
Jinak bych se vůbec nedivil kdybys to měla zavirovaný nebo používala programy na odstranění spywaru...
- B.P.
- Začátečník

-
takový pako zase nejsem -jinak tohle se děje na pc sestavě a ne natom brachově notebooku jako ty data(která jsem nakonec sama obnovila) . Jo ve vlc to jde v ostatních přehrávačích ne -screen mám,ale už asi není nutný ,protože dnes budu dělat formát pc a instal .os -ty potíže se tím snad vyřeší-ale jak řikám nic jsem na pc nedělala a najednou hlášky atd.. no nic i tak díky za odpověď
(jinak v tomhle se celkem vyznám-myslím programy ohledně virů atd..takže zavirovaný pc určitě nemám-jede pěkně rychle a kontroly nic nenašly)
(jinak v tomhle se celkem vyznám-myslím programy ohledně virů atd..takže zavirovaný pc určitě nemám-jede pěkně rychle a kontroly nic nenašly)
- zombux
- Odborník PCT

rozvrtaný kodeky? dej tam Vista Codec Package a mělo by se to spravit
ignorelist: kremrole a dezoláti
- B.P.
- Začátečník

-
rozvrtané kodeky nemám -navím mám xp (takže vista kodek by to asi nespravil) 
- TomTom
- Začátečník

-
A z čeho usuzuješ, že nemáš rozvrtané kodeky? Vypadá to spíš, že naopak - wmp padá s knihovnou xvid a kromě vlc, který nepoužívá systémové kodeky nic nejde, takže bych řekl, že problém bude právě v kodeku. Resp. v tom, že v systému jich bude napraseno víc než je zdrávo (více multi-code packu, které způsobují onen brajgl). Takže vyčistit a nainstalovat jen potřebné kodeky.
- B.P.
- Začátečník

-
nemám bordel v kodekách - zkoušela jsem totiž před pár měsíci různé a nic nepomáhalo -myslím při těch hláškách wmplayer.exe - momentálně mám v pc kodeky xvid (který potřebuji kvůli převodu) a cccp -což jsou podle mého názoru dobré kodeky(i jsem měnila cccp za ffdshow ale pořád to samé a lepší kodeky prostě neznám
- B.P.
- Začátečník

-
- xxsawer
- Začátečník

-
Tebe bych rád někdy poznal osobně...škoda, že si až z TáboraB.P. píše:takový pako zase nejsem -jinak tohle se děje na pc sestavě a ne natom brachově notebooku jako ty data(která jsem nakonec sama obnovila) . Jo ve vlc to jde v ostatních přehrávačích ne -screen mám,ale už asi není nutný ,protože dnes budu dělat formát pc a instal .os -ty potíže se tím snad vyřeší-ale jak řikám nic jsem na pc nedělala a najednou hlášky atd.. no nic i tak díky za odpověď
Jinak tohle neni o kodekách, ale o tom, že sis smazala nějaký knihovny. A tipnul bych to na nějakej spyware remover nebo na ruční mazání
Kdoví co tam s tim systémem vyvádíš
- B.P.
- Začátečník

-
jj přesně ,taky si to myslím ,ale nevím čím - v pc používám eset smart security(má rez.štít-chrání pc) ,pak tam mám ten windows firewall(součást windows) , sas -pouštím ho 1x za měsíc-jinak je u něj vypnutý rez.štít.No a každý den promazávám přes ccleaner -myslíš že by to mohlo být tím? já jen že mi bylo řečeno,že je to kvalitní program , který tím promazáváním zrychluje pc což je pravda.To je tak nějak vše- jinak mám v program files ještě hijack -ve kterém je profesionálně fixnuto pár věcí-nepotřebných.Víc v pc ohledně ochrany nemám -myslím že tohle stačí. Kodeky mám taky vždy srovnané -tak nechápu proč mám pořád problémy s těmi hláškami atd...
- B.P.
- Začátečník

-
malé info:takže jsem zformátovala disk a nainstalovala os + ovladače z cdček.Ještě předtím než jsem instalovala ovladače jsem zpustila wmp a nešlo to -podobná hláška jako předtím (bylo mi jasné že to je tím,že tam ještě nejsou nainstalované ovladače od zvukovky - realtek driver . Hned po nainstalování vše funguje -podle mě je jedna možnost ,že se mi vymazaly některé ovladače od.zvuk karty -možná by to ty hlášky vysvětlovalo -nevím. No takže ted zatím žádná hláška - je tam ale nainstalovaný původní wmp9 a já bych to chtěla nahradit zase wmp11 ale bojím se že zase nějak přivolám hlášky
. A nebo mě napadla další možnost -nemůže to způsobit vzhled-téma? říká se tomu nějak jako blind-nevím (je to takový hezký téma embedded style-tmavě modrý) vlastně když jsem ho tam dávala tak na mě 1 vyskočila hláška nějaký rundll32.exe že v jednotce D: není disk -ale ot té doby všechno ok -tak mě to ted napadlo.
Při instalaci ovladačů atd.. nešel nainstalovat sp2 a 3 -a pak proběhlo pár aktualizací a pc začal psát že je vše ok - kdo ví a ted mám napsáno že v pc mám v pořádku nainstalovaný sp3
Takže snad přijdu nato jaktože se to takhle podělalo -abych tomu příště mohla předejít-možná bude vážně příště stačit jen přeinstalovat ovladače.Jo a zkoušela jsem i jen opravu -ale to nevyšlo -nemohlo to najít nějaký nvsvc32.exe a tak jsem musela zvolit formát a instal.os
,jinak díky za rady,trpělivost a snad nato co se děje jednou přijdem
Při instalaci ovladačů atd.. nešel nainstalovat sp2 a 3 -a pak proběhlo pár aktualizací a pc začal psát že je vše ok - kdo ví a ted mám napsáno že v pc mám v pořádku nainstalovaný sp3
Takže snad přijdu nato jaktože se to takhle podělalo -abych tomu příště mohla předejít-možná bude vážně příště stačit jen přeinstalovat ovladače.Jo a zkoušela jsem i jen opravu -ale to nevyšlo -nemohlo to najít nějaký nvsvc32.exe a tak jsem musela zvolit formát a instal.os
- xxsawer
- Začátečník

-
No...co k tomu dodat?

- B.P.
- Začátečník

-
Nemusíš nic
-jen mě zajímá proč s těmi různými hláškami mám skoro každý měsíc probémy když mám jinak pc v kupě (a vím že jsem si to nevymazala sama -nikam do windows radši nelezu -takže jedině skrz ten ccleaner-nevím,zatím