Nejde mi přehrát žádné video ani písničky-nikde

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
B.P.
Začátečník
Začátečník

Nejde mi přehrát žádné video ani písničky-nikde

Příspěvek od B.P. »

ahoj mám vážný problém ,dívala jsem se na film a najednou hláška wmplayer.exe -xvidcore.dll-vyplo se to ,pak to video chci spustit zase ale už to nejde hláška nelze otevřít atd..kliknu na písničku -to samé .Zkusila jsem i přehrávače kterém mám místo wmp 11 - gomplayer ,kmplayer ,vlc,nikde nejde nic přehrát -každý překrávač píše něco jiného - jeden něco o directshow ,druhý o graph builder .. ,jediný ve kterém jde něco přehrát je vlc , nevíte kde bude chyba? není to ovladači ,ale nepřišla jsem nato čím to je -předem díky za pomoc
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Nejde mi přehrát žádné video ani písničky-nikde

Příspěvek od xxsawer »

Ahoj BP :)
Podle tvých příspěvků tady na foru se vůbec nedivím...kdoví co si s tím kompem zas vyváděla (promiň pořád mám v hlavě ten tvůj příspevek ohledně smazaných dat :))) )
No, k věci...s problémem typu: "nejde mi nic přehrát, támhle to píše nějakou hlášku o directshow, tamhle něco jinýho" ti asi nikdo neporadí :-D
Jestli něco chceš tak udělej alespoň screenshot těch chyb a hoď sem odkaz. Nepochopil jsem z toho jestli jdou videa přehrát ve vlc nebo ne?
Jinak bych se vůbec nedivil kdybys to měla zavirovaný nebo používala programy na odstranění spywaru...
B.P.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.P. »

takový pako zase nejsem -jinak tohle se děje na pc sestavě a ne natom brachově notebooku jako ty data(která jsem nakonec sama obnovila) . Jo ve vlc to jde v ostatních přehrávačích ne -screen mám,ale už asi není nutný ,protože dnes budu dělat formát pc a instal .os -ty potíže se tím snad vyřeší-ale jak řikám nic jsem na pc nedělala a najednou hlášky atd.. no nic i tak díky za odpověď

(jinak v tomhle se celkem vyznám-myslím programy ohledně virů atd..takže zavirovaný pc určitě nemám-jede pěkně rychle a kontroly nic nenašly)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

rozvrtaný kodeky? dej tam Vista Codec Package a mělo by se to spravit
ignorelist: kremrole a dezoláti
B.P.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.P. »

rozvrtané kodeky nemám -navím mám xp (takže vista kodek by to asi nespravil) :wink:
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

A z čeho usuzuješ, že nemáš rozvrtané kodeky? Vypadá to spíš, že naopak - wmp padá s knihovnou xvid a kromě vlc, který nepoužívá systémové kodeky nic nejde, takže bych řekl, že problém bude právě v kodeku. Resp. v tom, že v systému jich bude napraseno víc než je zdrávo (více multi-code packu, které způsobují onen brajgl). Takže vyčistit a nainstalovat jen potřebné kodeky.
B.P.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.P. »

nemám bordel v kodekách - zkoušela jsem totiž před pár měsíci různé a nic nepomáhalo -myslím při těch hláškách wmplayer.exe - momentálně mám v pc kodeky xvid (který potřebuji kvůli převodu) a cccp -což jsou podle mého názoru dobré kodeky(i jsem měnila cccp za ffdshow ale pořád to samé a lepší kodeky prostě neznám
B.P.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.P. »

xxsawer-tady máš ten screen těch některých hlášek -alespon preventivně ikdyž ted jdu na ten formát :wink:

Obrázek
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

B.P. píše:takový pako zase nejsem -jinak tohle se děje na pc sestavě a ne natom brachově notebooku jako ty data(která jsem nakonec sama obnovila) . Jo ve vlc to jde v ostatních přehrávačích ne -screen mám,ale už asi není nutný ,protože dnes budu dělat formát pc a instal .os -ty potíže se tím snad vyřeší-ale jak řikám nic jsem na pc nedělala a najednou hlášky atd.. no nic i tak díky za odpověď

(jinak v tomhle se celkem vyznám-myslím programy ohledně virů atd..takže zavirovaný pc určitě nemám-jede pěkně rychle a kontroly nic nenašly)
Tebe bych rád někdy poznal osobně...škoda, že si až z Tábora :-D

Jinak tohle neni o kodekách, ale o tom, že sis smazala nějaký knihovny. A tipnul bych to na nějakej spyware remover nebo na ruční mazání :wink:
Kdoví co tam s tim systémem vyvádíš :-D
B.P.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.P. »

jj přesně ,taky si to myslím ,ale nevím čím - v pc používám eset smart security(má rez.štít-chrání pc) ,pak tam mám ten windows firewall(součást windows) , sas -pouštím ho 1x za měsíc-jinak je u něj vypnutý rez.štít.No a každý den promazávám přes ccleaner -myslíš že by to mohlo být tím? já jen že mi bylo řečeno,že je to kvalitní program , který tím promazáváním zrychluje pc což je pravda.To je tak nějak vše- jinak mám v program files ještě hijack -ve kterém je profesionálně fixnuto pár věcí-nepotřebných.Víc v pc ohledně ochrany nemám -myslím že tohle stačí. Kodeky mám taky vždy srovnané -tak nechápu proč mám pořád problémy s těmi hláškami atd...
B.P.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.P. »

malé info:takže jsem zformátovala disk a nainstalovala os + ovladače z cdček.Ještě předtím než jsem instalovala ovladače jsem zpustila wmp a nešlo to -podobná hláška jako předtím (bylo mi jasné že to je tím,že tam ještě nejsou nainstalované ovladače od zvukovky - realtek driver . Hned po nainstalování vše funguje -podle mě je jedna možnost ,že se mi vymazaly některé ovladače od.zvuk karty -možná by to ty hlášky vysvětlovalo -nevím. No takže ted zatím žádná hláška - je tam ale nainstalovaný původní wmp9 a já bych to chtěla nahradit zase wmp11 ale bojím se že zase nějak přivolám hlášky :-D . A nebo mě napadla další možnost -nemůže to způsobit vzhled-téma? říká se tomu nějak jako blind-nevím (je to takový hezký téma embedded style-tmavě modrý) vlastně když jsem ho tam dávala tak na mě 1 vyskočila hláška nějaký rundll32.exe že v jednotce D: není disk -ale ot té doby všechno ok -tak mě to ted napadlo.
Při instalaci ovladačů atd.. nešel nainstalovat sp2 a 3 -a pak proběhlo pár aktualizací a pc začal psát že je vše ok - kdo ví a ted mám napsáno že v pc mám v pořádku nainstalovaný sp3
Takže snad přijdu nato jaktože se to takhle podělalo -abych tomu příště mohla předejít-možná bude vážně příště stačit jen přeinstalovat ovladače.Jo a zkoušela jsem i jen opravu -ale to nevyšlo -nemohlo to najít nějaký nvsvc32.exe a tak jsem musela zvolit formát a instal.os :wink: ,jinak díky za rady,trpělivost a snad nato co se děje jednou přijdem
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

No...co k tomu dodat? :lol: :lol:
B.P.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.P. »

Nemusíš nic :-D -jen mě zajímá proč s těmi různými hláškami mám skoro každý měsíc probémy když mám jinak pc v kupě (a vím že jsem si to nevymazala sama -nikam do windows radši nelezu -takže jedině skrz ten ccleaner-nevím,zatím
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“