JAKY DIGI FOTAK?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Tpol7
Nováček
Nováček

JAKY DIGI FOTAK?

Příspěvek od Tpol7 »

Zdravim
Muzete mi poradit naky pekny fotak do ktereho se daji davat CF pameti,ale aby stal tak do 11 000 bez DPH?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já mam treba Nikon Coolpix 2500 - je mi jasny ze je to takovej "basic" ale pro moji potrebu je uplne idealni... jsem v tomhle fakt celkem v začátcích :D Fotky jsou bez šumu a to se mi líbí :D a ta cena nekde kolem 8000,- bez DPH taky jde....
Pouzívá CF karty...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Tpol7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tpol7 »

Ja zatim koukam po CANNON A60 mozna A70.Na zive.cz jsem cetl ze ma prijit A80,tak si asi na ni pockam tim se zlevni A70 a bude :-D .

Jinak OLYMPUS se mi moc libi po desingove strance ale chci si koupit min 256 pamet a 4500 za xD se mi za ni ani nahodou nechce davat.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Canon A60 byl taky v mojem hledacku :D kdyz jsem se rozhodoval co koupit..... kouknul jsem na recenze, porovnal fotky a ten Nikon se mi nakonec libil vic, ale pravda je takova, ze A60kou nebo A70kou clovek taky nejspis nic nezkazi..... Olympus mi prijde predrazenej, nevim.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

mam canon IXUS 400 a muzu jen doporucit (pekna a vykona vecicka..), ale asi se dostanes trosku pres tech 11k, taky mam doma canon A300 a taky umi super fotky (jen je to proti IXUSU "bakelitak" a bez opt. zoomu :( coz je blby....), bracha ma Panasonic DMC-LC20E a taky to neni spatnej fotak (ve svy cenovy kategorii)...jen uz neni na CF jinak docela dobry recenze na digitaky sou na www.digineff.cz (aspon pro orientaci)
It's free software and it gives you freedom!
mixal
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixal »

canony su velmi dobre fotaky ale maju iba PTP. nikony maju aj PTP, aj mass storage class. jednoznacne u mna vyhravaju, fotak nosim do prace, domov, intrak ku kamosom ... s canonom musis vsade instalovat drivers. s nikonom iba na win98
Celeron Tualatin 1.3 @ 1.46,Abit BE6 BX, Ati Rage 128 16 MB, 256 MB PC 133 CL2, ATA 33 radic ,ATA 66 radic, ATA 100 radic
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

mixal píše:canony su velmi dobre fotaky ale maju iba PTP. nikony maju aj PTP, aj mass storage class. jednoznacne u mna vyhravaju, fotak nosim do prace, domov, intrak ku kamosom ... s canonom musis vsade instalovat drivers. s nikonom iba na win98
to je pravda to me taky trochu *****
ale USB ctecka na CF za cca 400 to spraviiiiiiii
mixal
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixal »

to ano, ale usb kabel si dam do vacku, fotak na opasok. ... citacku okolo krku ?
Celeron Tualatin 1.3 @ 1.46,Abit BE6 BX, Ati Rage 128 16 MB, 256 MB PC 133 CL2, ATA 33 radic ,ATA 66 radic, ATA 100 radic
Tpol7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tpol7 »

Na WIN 98 urcite musis instalovat neco,ty preci USB ani nepodporuji.

Ale spis by bylo pekny kdyby mel fotak vystup na TV, kde by se dali ty fotecky prohlidnout,je to prijemnejsi a pouzije se to urcite vic kdyz jsem nekde na dovoleny a chci treba uvolnit z GF naky fotecky a na malem dispeji neni nic videt.Na zadny jsem zatim nenarazil.
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

Tpol7 píše: Ale spis by bylo pekny kdyby mel fotak vystup na TV, kde by se dali ty fotecky prohlidnout,je to prijemnejsi a pouzije se to urcite vic kdyz jsem nekde na dovoleny a chci treba uvolnit z GF naky fotecky a na malem dispeji neni nic videt.Na zadny jsem zatim nenarazil.
TV vystup maji snad vsechny digitaky... teda muj ixus 400 a vsechny co sem mel zatim v ruce.....
mixal
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixal »

[quote="Tpol7"]Na WIN 98 urcite musis instalovat neco,ty preci USB ani nepodporuji.

windows podporuje USB od win95osr2; len mass storage drivers nie su stand. vo win98
Tpol7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tpol7 »

Jeste jeden dotaz,jak koukam do ceniku tak se mi jeste zalibil Olympus C-720 UltraZoom a pak mam jeste od kamose nabidku HP PhotoSmart 850 i se 128RAM za 13 000.

Myslite ze jsou ty fotaky dobry?? Hlavne ta HP 850 nozmalne stoji kolem 17 000.

Diky
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Tpol7 píše:Jeste jeden dotaz,jak koukam do ceniku tak se mi jeste zalibil Olympus C-720 UltraZoom a pak mam jeste od kamose nabidku HP PhotoSmart 850 i se 128RAM za 13 000.

Myslite ze jsou ty fotaky dobry?? Hlavne ta HP 850 nozmalne stoji kolem 17 000.

Diky
olympus je uz dost starej, HP - no... ehm... Co treba Minolta Z1, fungl novy 3 megac s elektr hledackem!!!!! stoji kolem 15 k kc
Tpol7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tpol7 »

To mi nerikejte ze HP 850 ktera se prodava za 17 000 je takovej SHIT ;(

PS: Ta Minolta Z1 vypada fakt paradne,ale uz to neni fotak kterej strcis do kapsy
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

ja bych volil OLYMPUS konkretne napr C350.... ma to kamos a fotky? balada, ma to zoom a dalsi potrebny serepeticky....proste za tu cenu aspon neco dostanete.....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Tpol7 píše:To mi nerikejte ze HP 850 ktera se prodava za 17 000 je takovej SHIT ;(

PS: Ta Minolta Z1 vypada fakt paradne,ale uz to neni fotak kterej strcis do kapsy
asi neni, ale HP ve fotacich nema vubec tradici a myslim ze nejaky ten vyvoj k dokonalosti potreba je :-D Canon A70 je dost slusnej, ma ho kamos a je na nem genialni ze tam jde fsechno nastavit manualne. Minolta Z1 je pro me favorit na koupi digitaku do 16000, aspon je to poradny fotak s poradnym Zoomem 10x a dobrym objektivem. Teda pokud mamka nebude chtit 5 megac :-D
Tpol7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tpol7 »

Diky moc ze vas chlapy otravuju,ale ten vyber tech fotaku je tak obrovsky ze najit ten spravny je pekny problem :(

Po desingovy strance se mi libi treba OLYMPUSY,ale nechapu to jejich oznaceni.

300 a 400 vs 350 zoom a 450 zoom.
Muzete mi jeste naposledy rict jaky je mezi nimy rozdil?
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

300 pokud se nemylim je MJUcko......je MENSI, a velmi kvalitni ale taky zhrubaza 16K.......

350 je levnejsi vetsi a lehce mene nadupana...... ale me pripada jako idealka.....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

dneska jsem mel tu 350 v ruce a musim rict ze ten Canon i minolta jsou o dost fpredu a to ve fsem.
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Doporučil bych buď Minoltu S-414 nebo když bude víc škváry tak Z-1.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“