Woyta píše:-To ze je u Revoltecu nerozebiratelnej ocenuju. Nemas se v tom vrtat. Jen to das do skrine a pripojis. Uz jsem videl vyskublou katodu za chodu.
Psal jsem,že mi vadí že u Revoltecu pokud chceš odpojit katody nebo kabel k napájení invertoru,tak ho musiš rozebrat.
Je to každopádně špatně,protože to stěžuje instalaci do PC.
Jiný důvod jsem na mysli neměl.
Woyta píše:-Driv davali kabel silnejsi. S tim souhlasim. Ale na tech 9W je OK. Pojistka vydrzi o min. Jestli se ti nelibi, tak ho vymen. Ja si stejne delam vlastni kabely na miru.
Hmm to jsi dobrý,ale chut a hlavně odvahu se v tom vrtat má minimum lidí,
já holt mezi ně nepatřím.Naprostým vrcholem mého bastlířského umění bylo,když jsem si
sám předělal ventilátor s konektorem do molexu do zdoje na 3-pin konektor do desky
Woyta píše:-Kupujeme stejne katody? Revoltec naopak oproti ostatnim vyrobcum dava na vyber jak budej katody pridelavat. V baleni (nedavno kupovanem) je jak suchy zip tak plastove uchytky, ktere prilepis na stenu a katodu k nim prichytis stahovaci paskou. Pasky jsou samozrejme soucasti baleni.
Jo máš pravdu,uplně jsem na to zapoměl.Ale ta oboustraná lepicí páska u ACrayn mi
přijde jako super řešení,velmi jednoduché a přitom dostačující.
Woyta píše:Revoltec jsou stejne kvalitni jako ostatni.
Nezlob se,ale prostě nejsou,už jsem to tady uvedl proč.
Woyta píše:Ja bych treba mohl rikat, ze Sunbeam je na ... Kdyz ti z PC vystupuje kour tak to neni prijemna vec. Invertor se roztavil za provozu. Nekdy mas kliku a jindy smulu.
Jo,to mi povídej.Stalo se mi to před rokem,polil mě studenej pot a pokoušel se ranit infarkt
V té době ještě patřily 2x 8800GTX mezi Top HighEnd,o ty jsem se bál nejvíc.
Woyta píše:Zkus mi prosim nafotit vnitrek invertoru. Z vrchu, zespod a cisla soucastek.
To už asi nepůjde,všech Revolteců jsem se velkou úlevou zbavil.
Má je kámoš i s tim odpálenym invertorem,prý si to sám opraví
Jsou tam odpálené 2 součástky,pokud sem hodíš obrázek můžu ti označit jaké,vim to z paměti.