titulky

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
nurder
Začátečník
Začátečník

titulky

Příspěvek od nurder »

Ahoj chci se zeptat a předem se omlouvám, jestli toto téma už tu bylo zodpovězeno.... stáhl sem si film v avi s titulkama, to neni problém, ale chci ho převíst do dormální dvd kvality, ale nevim jak dát do toho filmu natvrdo už ty titulky....avi do normál převádim v winavi video converter a tam se to asi nedá udělat...předem dík moc :D:)
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: titulky

Příspěvek od xxsawer »

Vkládání titulků natvrdo přímo do videa je prasárna a má to smysl jenom když chceš video publikovat třeba na youtube nebo podobně...
Doporučuju tohle
http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/
Myslim, že to bude přesně to c o chceš :)
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Cau,
pouzivam tento program a narazil jsem na chybu..chtel jsem zkonvertovat jeden film,ale pri dvou procentech to vyhodi hlasku neco ve smyslu Subtitule is too hight a pak nejake hodnoty..nakonec to dopadne tak,ze zabere veskere misto na hadru a vyhodi errorovou hlasku..zkusil jsem ruzne verze titulku,ale vzdycky pri tech dvou procentech se to opakuje, kdyz to dam konvertovat bez titulku,tak vsechno bezi tak jak ma..vi nekdo co s tim?diky
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

No tak ono to taky nepodporuje libovolný formát titulků, podivej se do návodu jaký to podporuje. V době kdy sem to používal to byly jenom 2 formáty myslim, že .ssa a nějaký jiný a ten ssa nefungoval úplně správně...
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

jasne, to byla prvni vec na kterou jsem se dival..ale byl to obyc format *.srt a normal je nacetl vsechno,ale jak proste prisel do dvou procent,zrovna tam, kde se maji titulky zobrazit(zacnou mluvit) tak to hodilo tady tento error..a ostatni filmy s *.srt normal jdou.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Hm, třeba nějaká chyba ve videu nebo v titulkách, zkus experimentovat...
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

hmm..diky..ve filmu chyba neni, je chyba v titulkach, bez titulku to jede normalne, jen je divne, ze to nejede asi v peti verzich a bohuzel jsem uz dalsi ceske titulky na tento film nenasel..zkousel jsem titulky prejmenovavat, kopirovat do jineho souboru umazat radek,kde to hlasilo chybu,ale bezuspesne..muzete mi nekdo poradit dalsi program, ve kterem by to snad mohlo jit?diky
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Hm, to se mi nezdá...nechtěl bys to video + titulky nekam nahrat, ze bych to zkusitl u sebe...
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

Zkousel jsem to na trech sobe nezavislych PC..no ale nakonec se mi to podarilo, ale vubec nevim co jsem udelal jinak..jen jsem prejmenoval titulky,editoval a zkopiroval do jineho souboru a uz to proslo,ale kdyz jsem to chtel udelat znovu,tak to zase nejelo..hraje si to se mnou..:-)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“