Wi-Fi několik problémů

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Capioca
Začátečník
Začátečník

Wi-Fi několik problémů

Příspěvek od Capioca »

Mám problémy s wifinou už mám pocit že se zbláznila a že já se taky brzo zbláznim. Několikrát my to vypadne a když se chci pripojit nejde zkoušel jsem se připojit na souseda to samý, za 5 min jsem se připojil ale zas my nešel internet po restartu už zase všechno fungovalo.
A tohle my to dělá skoro každej den už s toho šílím.
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Re: Wi-Fi několik problémů

Příspěvek od Erathian13 »

Zkoušel jsi reinstall ovladačů?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Zaruseny signal?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Capioca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Capioca »

Jo reinstal ovladačů už 7x a signál mám 32mb pořád
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

32 mb neni sila signalu, ale prenosova rychlost - ona s kvalitou signalu asi trochu souvisi, ale signal se meri v db.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Lukike
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lukike »

Ahoj,moze mi niekto poradit??
Asi tyzden mam novy book z Vistou home a po niekolkych min ma pravidelne odpaja on netu,.. (doma som pripojeny cez wifi)
Vyhodi mi napr takuto hlasku vo Firefoxe :

Režim offline
Webová stránka je nedostupná, neboť Firefox je nyní v režimu offline
Prohlížeč je nyní v režimu offline a nelze se tedy připojit k požadovanému serveru. Jste-li připojeni k síti, přejděte do režimu online a akci opakujte.

Pockam pokial ma znova pripoji ku wifi a mozem stranku opakovat,..
Ale to nechapem,ze mi odpoji iba prehliadac a nie aj napr icq ked mam zapnute,..
Anivirak mam ESS legal,vistu taktiez,..
Co mam druhy book asus a tam xp tak vsetko ide bez problemov,...

Co som si este vsimol,tak ked som pripojeni tak mi v spodnej liste ukazuje Pristup : Lokalna siet a internet a ked ma odpoji tak iba Lokalna siet ale icq bezi dalej len nemozem prehliadat stranky :(
Dakujem za rady...
NB Acer AS6935G Core 2 duo 2,26Ghz,320GB HDD,RAM 4GB,GeForce 9600 GT 512MB
NB Asus F2HF Celeron 1,8Ghz, 80GB HDD RAM 2GB
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“