vkus na grafiku webu

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
JvtDeSiGn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vkus na grafiku webu

Příspěvek od JvtDeSiGn »

Zdravím, dělám webové stránky a mám vtom volnou ruku, ale klient má vždy poslední slovo. A to je ten problém :roll: . Ze začátku se vše líbilo, ale když to bylo uplně celé hotové, tak jsem to musel celé předělat a tak... A to jsem předložil i pár dalších návrhů, a nic...

Nicméně, proč píšu, chtěl bych vědět, který ze 3 návrhů se Vám nejvíce líbí, na níže uvedeném odkaze. Je to spíše takový vlastní průzkum, snad nevadí že to sem dávám :)

http://test.jvacek.com/penzion/

Díky moc :wink:
All I know is that I know nothing. ~Socrates

Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: vkus na grafiku webu

Příspěvek od arxeiss »

Ten třetí je asi nej. Ty první 2 jsou asi moc tmavé. A jěště ty jsi udělal design ukázal jim, bylo to OK, a jak už jsi to nakódoval tak ti řekli že se jim to nelíbí?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Taky se mi líbí třetí nejvíc.

Pokud si jasně vybrali vzhled, ty si udělal celý web a pak řekli, že se jim to nelíbí, tak bych to počítal jako další práci - udělal si, co chtěli a ted chcou něco dalšího. Jasně to jednou odsouhlasili.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

třetí je jednoznačně nej. ta černota ne.
ignorelist: kremrole a dezoláti
JvtDeSiGn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JvtDeSiGn »

Díky za hlasování :).

Právě hned ze začátku jsme se domluvily jak by to mělo vypadat, včetně barev a velikosti. Pak jsem to začal realizovat, všechno bylo ok, tak jsem to také nakódoval. Když vše bylo (cca ten design 2), tak se to asi přestalo líbit, a vznikl názor jako "stránky na rakve". Bylo mi řečeno ať to něčim oživim, dam tam pestrý barvy, ideálně kombinace žluté, červené, modré a zářivě zelené apod. Nepochopil jsem proč tam dělat duhu, on mi dal pár návrhů, já udělal nákresy, a ty se vůbec nelíbily, ještě aby jo :lol: (pestré zelené pozadí, divy pestré modré atd...). Tak jsem začal kreslit design 3. Ten jsem párkrát ukazoval, ale nedostal jsem ktomu ani slovo. Zatím mi hodil ten design 1, jak by to mělo vypadat, ať to zkusim nakreslit. Písmo arial 14 a 16, menu modré pozadí, logo s výraznym obrysem budovy a kombinace barev červené a oranžové... Nejdřiv jsem to bral jako vtip, ale bohužel, tohle je teď realizovaný :(

OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Bohužel náš klient = náš pán :evil: .

Pak dej screenshoty, jak to vypadá :roll:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Jelikož děláš i grafiku, tak to možná znáš, ale pokud ne tak si to přečti. Je tam i jak zacházet s tím kdo to chce. Prostě jak mu to rozmluvit atd... Docela zajímavá článek. Doufám že Slovenština ti problém nebude dělat :wink: http://www.tutorials.cz/clanek1342-10-k ... u-projektu
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Vítej v realitě... tolik pěkný návrhů už jsem měl... pak přišel klient a stala se z toho slátanina... 8-) :(
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
JvtDeSiGn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JvtDeSiGn »

arxeiss - heh, dobré dobré, díky :-D

jinak aktuálně, nadhodil jsem tu anketu, a v klientovy to hlo, tak dělám nově tu trojku. Takže opět téměř od začátku, ale alespoň ji už dělám s úsměvem na tváři. :-D

díky :)

Odpovědět

Zpět na „Programování a web“