Nazdar mám tu problém Vlastním grafickou kartu Sapphire ATi Radeon 9800 256bit 128MB DDR atd @ATI 9800PRO
kdyz zapnu 3D Mark 2001 je vaechno OK!
Jenze kdyz zapnu 3D Mark 2003 asi po 5sekundám jde obraz trhane chvíli ok a pak zas seky stímto se nedá hrát nic!
Nevím kam tohle dát muze to byt cimkoliv nevím!!
Skousel jsem preflesnout biosy prost vae!!
AMD Athlon XP (Barton) 2600+@3400+(2300MHz)/VGA Sapphire ATI Radeon 9800 @ 9800PRO 128MB DDR 380/340(680MHz)-VGA Silencer,pasivy od Thermaltake/Mainboard MSI KT6 DELTA LSR/HDD Segate 7200.7 120GB/Zdroj Forton 450W/ Hodn ventilátoru atd.
Zkus povypínat prográmky na pozadí, to určitě způsobuje některý z nich. S tím jsem se už taky setkal. Zajímavé ale je, že to dělá pouze v 3DMarku 2003 a ne v hrách.
Radim Štěpanec píše:Tenhle problem uz vyresily Catalyst 4.6 a vyse
obavam se ze ne mam catalisty 4,6 a dela mi to uplne stejne ale je to jenom v 3d amrku 03 a na konecny vysledek to nema zadny efekt -ze by otevreny pipky ?
Presne tohle dela me muj Saphhire ATi Radeon 9500 (R300, 128bit)64MB, ve hrach uplně v poho ale v 3D Marku 03 se to zacne divne zatrhavat..ale az vty scene Battle Of Proxycon...a dal.. Sice ji mam pretaktovanou na 360/660Mhz ale i kdyz ji dam do defaulty tak to dela to sami...
jo a jeste neco..driv kdyz mi to delalo tak stacilo preinstalovat Catalysty ale ted to uz nepomaha..
Jak už jsem psal výše, dělá to nějakej prográmek na pozadí, stačí zjistit kterej a vypnout ho. Většinou to dělají prográmky na monitoring teploty, otáček, atd.
Mám taky catalyst 4.6 a HIS Radeon 9800 Pro 128 Mb . Ve 3D marku 03 no problem žádné trhání ,takže nezbívá než souhlasit s Borg ,že to dělá nějaký prográmek na pozadí .
Borg píše:Jak už jsem psal výše, dělá to nějakej prográmek na pozadí, stačí zjistit kterej a vypnout ho. Většinou to dělají prográmky na monitoring teploty, otáček, atd.
jj jheste nevim kterej to je ale kdyz jsem je vsechny povypinal tak uz vse bylo OK..