Video na Youtube

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Quinter
Nováček
Nováček

Video na Youtube

Příspěvek od Quinter »

Zdravím :) , mám menší problém s přehráváním videí na youtube.com, video mi uskakuje do strany,celé se jakoby posouvá :sad: .hodim screen

takto to jede po většinu času

http://img440.imageshack.us/img440/4491/loureed2.png

A takhle to každých 5-10 sekund v nepravidelných intervalech uskakuje

http://img440.imageshack.us/img440/731/loureed.png

Stává se to ve všech prohlížečích kromě Internet Exploreru, Nedávno jsem reinstaloval windows a ani to mi nepomohlo,není to sice nijak zvlášť vážný problém, na videa můžu koukat přes IE(i když se mi ho kvůli youtube nechce zapínat), ale byl bych rád aby to šlo plynule.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Video na Youtube

Příspěvek od xxsawer »

Chyba ve flash playeru nebo v Opeře, co to znamená, že to dělá ve všech prohlížečích, jaký jsi zkoušel? A hlavně jakou máš verzi flash playeru???
Ve FF s verzí flashe 9.0r124 jede všechno v pohodě
Quinter
Nováček
Nováček

Příspěvek od Quinter »

No zkoušel jsem operu, googlechrome, mozillu a ve všech to dělá to samé, stáhnul jsem ten afobe flash player který mi nabízel youtube, což je verze 10
Quinter
Nováček
Nováček

Příspěvek od Quinter »

Nikdo už nic neporadí?
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

Já mám taky problém ....sekaj se mi HD videa na youtube.I když je nastreamovaný tak při přehrávání se to dost škube.Nevíte co s tim?
CPU: Intel Q9300 2,5Ghzzz,GPU: Geforce 9800GTeeeXXX 730Mhzzz - 1230Mhzzz,RAM: 4x1024 MB-1066Mhzzz, LCD: Hyundai W240D Moooore than FULL HD...a taky PS3 atd.....atd....atd....
Quinter
Nováček
Nováček

Příspěvek od Quinter »

Mně se HD ani nenačtou, pokud myslíš ty, které mají vedle hlasitosti HD(ve vetším rozlišení), ale důvodem určitě bude ta moje 6 let stará hromada šrotu, které PC říkám jenom já. Problém stále nevyřešen, nikdo neporadí? No co v IE jdou videa normálně :)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“