Dobrý večer .Vlastním vypalovačku LG-GSA-H42N,která mi v současné době odmítá vypalovat DVD RW+-média.Samotné DVD nebo CD pálí korektně.Dnes jsem jí přinesl z opravny,kde mi sdelili,že u nich pálí DVD RW+-média v pořádku.problém by hledali spíše v Pc.Firmware jsem aktualizoval,k pálení používám Nero 8 nebo CD BurnerXP.Při pokusu o vypálení/mazání výše uvedeného média se mi zobrazuje hned na začátku vypalování tato hláška,po níž se celý proces ukončí.
Věděl by si někdo rady s tímto problémem??Děkuji předem
zkus nejdriv flashnout firmware.. pokud to odmita palit treba jen jednu znacku medii .. ale setkal jsem se i s tim, ze bylo neco v systemu a nepalilo to DVD
HOME: Intel DC E5200@3.6GHz, w Noctua NH-U9F, Gigabyte P35-DS4 r2.1, aXeRAM 4GB DDR2 800+ @856MHz 4-4-4-10 E, Gigabyte ATI Radeon HD4850 1GB w Accelero S1 (Noctua NF-P12), Western Digital 6400AAKS, Samsung SH-S223Q, Gigabyte 3DAurora w Enermax PRO82+ 425W, Primecooler PC-MP1, LG W2042T, Logitech Z-2300 w Creative X-Fi Titanium PCI-E
1/média jsem vyzkoušel asi 4 druhy DVD-RW,DVD+RW,značky Verbatim /2typy/,Memorex a Sony.Nepálí nic...
2/firmware bylo to první,co mi technici poradili,žádný efekt.Přesně jak píšeš,je to něco v systému,ale nevím co../zkoušel jsem pálit v Neru 6,8,CD BurnerXP,FreeEasy Burner a nic/.Myslíte,že se dá problém odstranit mou osobou/běžný user/nebo raději zpět opravna a platit?Díky
Ahoj.Díky za reakci.
1/Postup,který navrhuješ,jsem učinil již hned po návratu z opravny,kde mi sdělili,že problém není ve vypalovačce,ale v pc/na jejich pc pálila moje vypalovačka údajně úplně v poho jakékoliv médium/.
2/ještě bych pro zajímavost uvedl jeden "špek".
Mám 2ks Verbatim RW+, asi 3roky staré /a už dosti "jeté"/,které pálím i nyní bez problémů,ale jelikož pálím také amatérskou vlastní videotvorbu,a ty 2 Verbatimky mi již na projekty nestačili,rozhodl jsem se jejich počet rozšířit-ale ouha!Jakékoliv nové RW médium /značky vypsány výše/již pálit nejde,a to jich mám už 8ks fungl nových...a přitom ty dvě "staré" Verbatim RW pálí vesele stále/stejně jako jakékoliv klasické DVD../a ve vypalovačce/podle techniků,viz výše/to také není...Tak jsem z toho trochu mimo...jsem vděčný za jakoukoliv k úspěchu vedoucí radu.Díky
Mam stejny problem DVDRW 4x jde vypalit jen kdyz zvolim ze chci po ukonceni uzavrit medium.Take lze ty media premazat v jine mechanice a pak funguji korektne.