Zdravim
Mam problem,po instalaci jake koliv hry ktera podporuje ageia physx se hra neda ovladat.Postava se toci do kolecka jako posuk.Mam nainstalovane nejnovejsi ovladace na celem pc.Nepomuze ani vypnuti ageia phisixu.Jine hry co ageia nepodporuji chodi normalne.
Moje sestava je-Zakladni deska ASUS M3A.procesorAMD Athlon-X2 6000+, nVidia 9600GT 512MB DDR3 PCI-E SWEEX,4G ram
Dik za pomoc
Lubos
Divne chovani her s podporou ageia physx
Moderátor: Baneshee
- divcice
- Nováček

-
- Swat
- Mírně pokročilý

Re: Divne chovani her s podporou ageia physx
Které hry to přesně dělají?Máš v těch hrách nainstalovaný příslušný patche?Zkusil jsi jiný ovladače ke grafický kartě?Poslední ne vždy znamená nejlepší...Mrknul ses po zahraničních fórech,jestli někdo nemá podobný problém?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- divcice
- Nováček

-
Re: Divne chovani her s podporou ageia physx
Dela to Medal of honor airborne.Turning point-fall of liberty.Dal jsem tam i nej patche a starsi ovladace na kartu jsem take skusil a nic.